Aktywne Wpisy
Mefedronka +2044
Mirki, w końcu jestem singielką. Mogę robić co chcę.
Potrzebuję 500 plusów, żeby rozpocząć szalony projekt.
Każdemu plusującemu prześlę na pw zdjęcia.
Będzie to z jedną, no... może dwiema takimi marchewkami jak się uda.
Raczej na wykopie nikt tego nie robił, więc jakiś powiew świeżości doświadczycie.
Plusy zbieram do godz. 18:00. (。◕‿‿◕。)
Kto mnie zna, ten wie, że dotrzymuję słowa i wysyłam zdjęcia na prośbę
Potrzebuję 500 plusów, żeby rozpocząć szalony projekt.
Każdemu plusującemu prześlę na pw zdjęcia.
Będzie to z jedną, no... może dwiema takimi marchewkami jak się uda.
Raczej na wykopie nikt tego nie robił, więc jakiś powiew świeżości doświadczycie.
Plusy zbieram do godz. 18:00. (。◕‿‿◕。)
Kto mnie zna, ten wie, że dotrzymuję słowa i wysyłam zdjęcia na prośbę
DzonySiara +308
To chyba moja wina, że postawiłem na złego konia. Ludzie, którzy satysfakcję czerpali z pracy między ludźmi, a odpoczywali podczas intensywnych, zagranicznych podróży pandemię znoszą chyba najgorzej.
Łatwiej byłoby marzyć o żonie, dzieciach, psie i domu z ogródkiem. Łatwiej by było, gdyby przyjemność mi sprawiały spacery, chodzenie po górach i struganie w drewnie. Próbowałem zmusić się do polubienia domatorstwa, ale póki co okazuję się nieudolny.
2020 pokazał, że moich marzeń i priorytetów nie da się realizować, a ciągle nie potrafię z nich zrezygnować i znaleźć sobie nowych...
#podroze #koronawirus #feels #depresja #przemysleniazdupy
@DerMitteleuropaer: Gdzie byłeś i co tam robiłeś?
W jakich jeszcze krajach na wschód byłeś?
Tak serio, to w 2020 akurat Liban. W tydzień to udało się takie najważniejsze miejsca zobaczyć. No i aspekt jedzenia okazał się szczególnie pozytywny w tym kraju. ;)
@DerMitteleuropaer: Może rzeczywiście zacząłem wstęp jak do znajomego z wykopu.
Ale już się znamy. Ciekawią mnie doświadczenia ludzi jeżdżących na wschód. Gdyż mogą mi się celne uwagi przydać.
Jak tam się do Libanu dostałeś?
Ile
Byłem 8 dni, akurat była promocja na bezpośrednie połączenie LOTem z Warszawy do Bejrutu. Gdy takiego połączenia nie było, wielu znanych mi ludzi latało przez Cypr.
Na miejscu wynajęliśmy samochód, bo na 5 osób cenowo wychodziło to korzystnie, a ja lubię jeździć