Wpis z mikrobloga

@dzana: super, wrzucaj Mirku! Też mam tego sporo. W starszych wydaniach (nie wiem dokładnie do którego roku) chyba praktycznie w każdym numerze był jakiś komiks Carla Barksa.
  • Odpowiedz
@dzana: Ja pamiętam, że cała masa tych sztuczek to było coś w stylu "Weź talię kart/gąbkę przeznaczoną do wyrzucenia". Jakby każdy trzymał tyle tego w domu xD
  • Odpowiedz
  • 15
@dzana kiedyś w jednym numerze (2004/2005) była gratis b---a śmierdziuchowa. Mój kumpel kolekcjonował wszystkie numery i myśleliśmy jaki najlepszy pożytek zrobić z tej b---y. Byliśmy w 4 klasie podstawówki. Moja szkoła była tak zbudowana, że jeden budynek był dla klas 1-3, a drugi budynek połączony "tunelem" z pierwszym był dla klas 4-6. Poszliśmy więc na najwyższe piętro pierwszego budynku (tam mieliśmy lekcje przez pierwsze 3 klasy) i zdetonowaliśmy b---ę, po prostu
  • Odpowiedz
@doser93: z tego co mi sie przypomina to chyab kiedys afera byla o te b---y. Cos chyba bylo, ze sporo ludzi sie zle.czulo, jqkies zatrucia czy inne zawroty glowy mieli. Ktos chyba wtedy malysza z tym zakrecil.
  • Odpowiedz