Aktywne Wpisy
Mamaboss +6
#p0lka Do wszystkich przegrywów - puszyste kobiety mogą schudnąć i będą wtedy jak modelki z okładek magazynów, za to wy zostaniecie już na zawsze przepełnionymi nienawiścią karłami z zakolami :)))
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sam mam tylko lekki kaszel i psikam i coś w gardle mnie drapie, ale po wypiciu wczoraj sporej ilości alkoholu czuje się dobrze, nadzwyczaj dobrze - zero kaca.
To mam tą koronkę? Muszę się izolować ?
Chętnie bym test zrobił ale jak tam pojadę, to z punktu kwarantanna nawet jak test negatywny będzie nie ?
#zdrowie
#koronawirus
Kolega sam powinien was zgłosić jako kontakty.
Jak dostaniesz plusa to siedzisz 10 dni w domu i po
@Login776: zaraź kolegę, który zarazi kolegę, którego żona albo teściowie zejdą... i tak się kręci ta spirala. ja #!$%@?ę.
@shaelix92: no i co z tego?
Przemyśl to sobie czy chcesz mieć kogoś na sumieniu, dokładać swoją cegiełkę do tego syfu. Może gdyby kolega działał bardziej odpowiedzialnie nie zaraziłby ciebie i nie miałbyś strat finansowych i moralnych dylematów.
Chcesz komuś takie same problemy fundować jak tobie ktoś zafundował? Twoje sumienie.
Chodziłem pół roku na
@shaelix92: 1. Tę. Pisz po polsku.
2. Sprawdzam:
Sprawa rozwiązana.
;>
@shaelix92: Po co pytasz, skoro robiłeś sobie testy i masz pewność?
@shaelix92: To nawet przy większych odległościach niż 5m daje spore szanse na zarażenie.
Wieprzu nie ma takich dylematów - obstawiam ciepłą posadkę w regionalnej delegaturze Ministerstwa Środowiska czy innym Instytucie Geodezji w Piździchowie. Jak dla niego lockdown może sobie trwać i trwać, jest w pytkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl
@Dutch: Tak 10 dni na chorobowym, które przecież roztropnie opłacał pozbawi go środków do życia i zdechnie z głodu.
weźcie się nie ośmieszajcie.
@Dutch: Słabo obstawiasz. Tylko część praktyk na studiach miałem w spółce której część udziałów miał
@qwer1312: znam osobę, która mieszkała w kawalerce z zarażonym z pełnymi objawami i nie złapała koronki i znajomych którzy po wigilii na której nikt nie miał objawów wszyscy( 6 osób) zachorowali i