Aktywne Wpisy
Rembrant +679
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
P0PEYE +20
Zapytanie zapewne - czemu jeździsz w styczniu motorem parówo przecież jest zima - więc odpowiadam, otóż był to mój pierwszy dzień z tym motorem, kupiłem go kilka godzin wcześniej i właśnie jechałem do garażu gdzie miał spędzić zimę. No i spędza, tylko że #!$%@?. Co w takim razie z samochodem w który uderzyłem, czy kierowca nie domagał się pieniędzy za otarty zderzak? No nie, kierowcą była moja dziewczyna, a samochód był mój XD Mając powyższe na uwadze, powiedziałem typowi że nie potrzebuję nagrania i gościu odjechał w siną dal, ale gdy ochłonąłem pomyslałem że w sumie chciałbym je zobaczyć, w końcu nie codziennie #!$%@? nowozakupiony motor o własny samochód.
Dlatego chciałbym odnaleźć typa który mnie nagrał i odzyskać rzeczony film. Niestety zajęty zbieraniem swoich śmieci z ulicy kompletnie nie zwróciłem uwagi na to jakim samochodem się poruszał, dlatego pozostaje mi liczyć na to że mirkuje albo ktoś z mirkujących go zna i słyszał od niego o typie co sie #!$%@?ł na motorze 8 stycznia.
taguje #motocykle bo jechałem motocyklem XD i #nowahuta bo kolo jechał od strony nowej huty
proszę o plusy dla zasięgu
@Cedo_sredo: a wtedy już była czy jeszcze nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cedo_sredo: Gdybym był człowiekiem który posiadamkamerę która nagrała to zdarzenie i zapisała na mojej karcie.
To po przeczytaniu tego wpisu z miejsca formatuje kartę.
Typie.