Aktywne Wpisy

phaxi +4
pod tym wpisem robimy odliczanie cipek
zapraszam wszystkich do zabawy, zasady sa takie ze nie mozna dodac 2 z rzedu!!
zapraszam wszystkich do zabawy, zasady sa takie ze nie mozna dodac 2 z rzedu!!

DOKONAŁO SIĘ! 35 000 achievement points zostało zdobyte przeze mnie w 3 lata.
Sam nie wiem, jak do tego doszło. Zastanawiając się nad tym przez chwilę przed przystąpieniem do pisania, doszedłem do następujących wniosków.
Tak jak już wiele razy wspominałem, grę zacząłem w czerwcu 2019, było to na parę tygodni przed wprowadzeniem patcha 8.2, miałem też łącznie 7 miesięcy przerwy od wowa. Grę zacząłem od zbierania mountów na poziomie hardkorowym, typu: co
Sam nie wiem, jak do tego doszło. Zastanawiając się nad tym przez chwilę przed przystąpieniem do pisania, doszedłem do następujących wniosków.
Tak jak już wiele razy wspominałem, grę zacząłem w czerwcu 2019, było to na parę tygodni przed wprowadzeniem patcha 8.2, miałem też łącznie 7 miesięcy przerwy od wowa. Grę zacząłem od zbierania mountów na poziomie hardkorowym, typu: co

https://antyweb.pl/szpon-polski-zoom/
#bekazpisu #albicla
Komunikator Narodowy im. Jana Pawła. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bo jak słusznie (chyba) kolega zauważył, sporo programów do ogarniania faktur i podatków jest komercyjnych.
@pawelczixd: no i o to właśnie chodzi ( ͡º ͜ʖ͡º) wszystkie pisowskie projekty zaczynają się od pytania "a ile by można na tym ukraść?"
Tym razem napisanej w c++.
A to już wkrótce.
Ale powiedzmy sobie szczerze - to nie będzie dobre, bo:
1. rządowe
2. rządowe 2, więc pewnie zlecone jakiejś gównofirmie, ktora zrobi to szybko ale drogo i po łebkach
3. rządowe
Komentarz usunięty przez autora
@Maruczak: Czekaj, czekaj, czyli uważasz, że jeżeli ktoś nie liże po penisach twoich ulubionych polityków, to jest lewakiem? Niezły tok rozumowania.
Wolę, żeby kasa uciekała z kraju, ale żeby ludzie mieli pracę i polepszał im się poziom życia, niż żeby #!$%@? rząd robił wszystko, żeby tylko ze
Nowy?
Hasło "informatyzacja ZUS"
@Dikoo: jak Slack Ci muli, to nie masz dobrego kompa.
A nie mamy jak tych gnojow zatrzymac.
Jak będą chcieli robić od nowa całe oprogramowanie, albo wezmą jakieś zamknięte rozwiązanie od firmy brata szwagra, to niech se ten głupi ryj rozwalą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Utylizacja: Przecież wiadomo, że to tak będzie wyglądać.
@kefas_safek: 150mln kosztował system ewuś czyli sprawdzenie w bazie danych czy jesteś ubezpieczony i wyświetlenie kontrolki w zależności od tego czy jesteś czy nie. Taki system to pewnie z 600-1200 mln