Wpis z mikrobloga

Pewnie połowa z was pomyśli, że to bejt ale chvj ja swoje wiem
Miałem w #gimbaza gościa który mi przez rok dokuczał, wyzywał odpi3rdalał mi krzywe akcje itp miał tam jeszcze kilku swoich parobków co mu pomagali w gnębieniu grona moich ziomków działo się tak przez całą 1 klasę gimnazjum czułem się wtedy jak śmieć i g---o, całe szczęście potem się to skończyło. Przejdę do sedna ten ,,szef'' ich bandy rzucił szkołę w wieku 18 lat i poszedł pracować w maku jako sprzątacz a następnie wyjechać do Niemiec pracować tam za darmo bo szef go wyrvchał + jakiś seby go tam pobiły kilka razy i złamali nogę.Ostatecznie wrócił do Polski i zaczął bawić się z takim fałszywym przyjacielem w dilowanie dragami. W między czasie naćpany pobił swojego ojca a ten go wyrzucił z domu, reszta rodziny odwróciła się od dilera który niewiele potem został przymknięty za handel. Aktualnie jestem osobą szczęśliwą która nie przegrywa życia w pierdlu w porównaniu do niego.
#przegryw #wygryw #flashbackizwietnamu #szkola
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ali-agca: tacy dzięki dynamiczności i pewności siebie, to z reguły kończą dobrze. Mają dziewczyny, powodzenie, pracę po znajomych, bo mają szerokie kontakty i przez to robotę często znajdują.
Ale bardzo dobrze, ze tutaj los zdecydował się zemścić na patusie xD
  • Odpowiedz