Wpis z mikrobloga

@Zgrywajac_twardziela to co się działo w tej grze gdy przestałem grac to jakiś inny świat
Jak startowałem to mogłeś sobie kupić skina kolesia z czaszką itp. Pozniej przyszły bronie z realnymi statami i to nie był cukierkowy karabin na święta tylko jakaś Ostra pukawa. Na tym projekcie fanowskim grałem, są tam praktycznie sami wyjadacze ;o
  • Odpowiedz
@jakacper: ktoś tam wyżej już napisał

Fortnite to piaskownica z trybem battle royale. To zupełnie dwie inne gry są xd

Fortnite ma zupełnie inną mechanikę rozgrywki, i jednak znacznie większy nacisk tam jest kładziony pod dzieci, przez co gra momentami bywa żenująca, w BFH akurat nie było tego poczucia zażenowania, i stosunkowo mało gówniarzy w to grało(a przynajmniej nie było słychać ich na chacie, co w Fortnite jest normą) xD
  • Odpowiedz
@pemfon: Ja commando robiłem dobre staty :D Taktyka była taka, że leciałem zająć punkt i ustawiałem miny i waliłem z noża jednocześnie przeciwnika kierowałem, żeby za mną biegł i wbijał się na kolejne miny. Spoko się grało. Żołnierzem też mi się dobrze grało.
  • Odpowiedz
@piupiulaserem:

dostałem bana za czitowanie, a po prostu byłem gówniakiem grającym codziennie po szkole.

A cheatowałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W żadnej innej grze nie byłem nigdy takim wymiataczem. XD

Ja tak miałem z MW Remasterem, ludzie mnie od cheaterów wyzywali jak już tak grę ogarnąłem że ogrywałem niemal wszystkich(co ciekawe wtedy już jakoś mi się mniej chciało w to grać jak byłem taki dobry, bo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Zgrywajac_twardziela: No najgorzej, bo grało się i nawet fajne to było, ale co z tego skoro jakiś 10 letni maciuś mnie #!$%@?ł bo wydał wszystkie pieniądze z komunii na jakieś działo plazmowe zdejmujące na hita z całej mapy

@Pally: pamiętam jak ta gra praktycznie zdechła i jakiś gimbus usiłował sprzedać swoje konto że skinami itd za 1500zl żeby mu choć część kasy się zwróciła :D
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: Bez względu na to , że ta gra była p2w mam tyle dobrych wspomnień, jeszcze ten zajebisty soundtrack , aż łezka mi się kręci w oku, pamiętam jak za małolata chodziłem z ziomkami w tripa przez całe miasto żeby tylko pay safe carda kupić na doładowanie do bf’a,
  • Odpowiedz
@pemfon: no V faktycznie do dupy jest, ale BF1 IMO jest świetny i nadal bardzo grywalny ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

V w obecnym stanie jest bardzo dobrym Battlefieldem. Nie ma OP broni, świetne udźwiękowienie, fajnie się strzela. #!$%@? start kobietami z renkom Kubicy
  • Odpowiedz