Aktywne Wpisy
WielkiNos +449
Zaczęło się. Lincz profesora Bralczyka przez empatycznych i kochających psiarzy.
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
jakie tabletki uspokajające polecacie bez recepty na lot samolotem? w sensie, żeby wyciszyć troche lęki
#gry #fps #battlefield #battlefieldheroes
Jak startowałem to mogłeś sobie kupić skina kolesia z czaszką itp. Pozniej przyszły bronie z realnymi statami i to nie był cukierkowy karabin na święta tylko jakaś Ostra pukawa. Na tym projekcie fanowskim grałem, są tam praktycznie sami wyjadacze ;o
Fortnite ma zupełnie inną mechanikę rozgrywki, i jednak znacznie większy nacisk tam jest kładziony pod dzieci, przez co gra momentami bywa żenująca, w BFH akurat nie było tego poczucia zażenowania, i stosunkowo mało gówniarzy w to grało(a przynajmniej nie było słychać ich na chacie, co w Fortnite jest normą) xD
Ja wtedy przestałem grać xd
@grnydovakhiin: shame! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A cheatowałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tak miałem z MW Remasterem, ludzie mnie od cheaterów wyzywali jak już tak grę ogarnąłem że ogrywałem niemal wszystkich(co ciekawe wtedy już jakoś mi się mniej chciało w to grać jak byłem taki dobry, bo
@Pally: pamiętam jak ta gra praktycznie zdechła i jakiś gimbus usiłował sprzedać swoje konto że skinami itd za 1500zl żeby mu choć część kasy się zwróciła :D
Nie żeby coś ale ta gra wyszła 12 lat temu xD
Fakt, soundtrack był super (。◕‿‿◕。)
@Zgrywajac_twardziela: Battlefield Play4Free
V w obecnym stanie jest bardzo dobrym Battlefieldem. Nie ma OP broni, świetne udźwiękowienie, fajnie się strzela. #!$%@? start kobietami z renkom Kubicy