Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
K---a mać jak ja nie nienawidzę wynajmować pokój z wspólna kuchnia. Najpierw chłopak. Ukrainy przez j----e 3 godziny n---------ł na kuchni 7 potraw w 4 garnkach bo Dieta siłka i musi mieć posiłki itd. To po nim się w-----a para z Ukrainy który od kolejnych dwóch godzin gotuje jakieś g---o j----e które w dodatku tak jebnie że z pokoju nie mogę wyjść a ty k---a głoduj sobie od 5 godzin bo do kuchni nie wejdziesz. K---a jego j----a mać i jeszcze tam siedzą potem i pierdoła i mnie wkirwiaja i oglądają z-----e filmiki na YouTubie zamiast k---a w swoim.pokoju a tfu
#zalesie #ukraina #mieszkanie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@4833478: to się dogadaj z penisami. Jak oni kończą robotę przedemna i już się czaja. Jak dobrze idzie to się mijam z nimi i czuję jakbym mieszkał sam ale no k---a
  • Odpowiedz
@andrzejlog: A próbowałeś się dogadać? Jak kończą przed tobą to właśnie jest powód żeby tabelkę zrobić albo ustalić że codziennie o np. 19:00 ty chcesz gotować i co oni na to. Chyba nie musicie być wrogami, a jak musicie to może lepiej poszukaj innego mieszkania...
  • Odpowiedz
no ale nie wkuriwlbys się jak przez 4 godziny gotują k---a jak dla jakiegoś legionu 15 potraw

@andrzejlog: Pewnie, że bym się w-----ł, i w------m się na moich współlokatorów czasami ale się godadujemy. A miałem dużo gorszych współlokatorów więc nie narzekam.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dru_Gru: przez ostatnie dwa lata miałem całe piętro dla siebie albo z Polakami a którymi nie było problemów szło się zgrać nawet z pakerkiem zawsze z---------y synchro żeby sobie nie wchodzić w drogę
  • Odpowiedz
@andrzejlog: weź trochę człowieku dbaj o siebie... nie jje bo ktoś sobie gada w kuchni...

Siema, słuchajcie nie będzie wam przeszkadzać jak będę sobie gotował ?
sami by wyszli.. a jak nie to w------e na nich, gotujesz sobie.
  • Odpowiedz