Aktywne Wpisy

Goronco +173
Cały weekend różowa miała passive-aggresive podejście do życia, a oliwą do ognia były okoliczności, w których różni znajomi akurat jadą w najbliższym czasie na wakacje. Siedziala i analizowała sobie gdzie każdy jedzie, skąd ma pieniądze i ile to będzie ich kosztować xD
Potem oglądała na instagramie miejsca do których tamci jadą i komentowała w stylu:
Albo
Potem oglądała na instagramie miejsca do których tamci jadą i komentowała w stylu:
Ale Paula będzie miała fajnie, że tam jedzie. Pewnie zrobi spoko zdjęcia :) ja oczywiście nie :)
Albo
źródło: temp_file7323669544798883648
PobierzZrobiłem przelew blik na telefon, 250 PLN, niestety odbiorca źle podał numer. Próbowałem dodzwonić się na numer gdzie trafił przelew, na początku nikt nie odbierał, a po chwili zostałem zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzwoniłem z innych numerów, ale jest tylko sygnał. Nie rozumiem jak można tak się zeszmacić za 250 PLN. No cóż, reklamacja w banku już złożona. Jeśli banku się nie wystraszy to poczekam na dane

#astronomia
źródło: comment_1611667671JciVgUQbybO8GXnto8FBHW.jpg
Pobierzhttps://sites.google.com/site/stellariumuserguide/examples-of-stellarium-activities
Co prawda jest jest to tak wygodne pod względem kamery jak program, który podałem jako przykład, ale rekompensuje to oświetleniem obiektów (i też cieniem Księżyca na Ziemi)
Na screenie zaćmienie Słońca, które miał obserwować Heweliusz, ale podobno w trakcie jego chmura zakryła Słońce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1611678825ateYrXTvBG7fAXRuoyperT.jpg
PobierzDzięki