Aktywne Wpisy
saycool +9
Od premiery posiadam Samsunga S23 i ogólnie jestem bardzo zadowolony z telefonu...
No ale coś mi #!$%@?ło i zamówiłem sobie iPhone 14 Pro. Niestety im dłużej bawię się iPhonem, tym bardziej upewniam się w przekonaniu, że lepiej zostawić Samsunga... no chyba, że o czymś nie wiem?
Dlaczego Wy wybieracie iPhone?
Wady
Brak systemowego gestu cofnij
Gorzej działający i wyglądający Carplay, Yanosik, Mapy Google
Kiepski system powiadomień
Ciężka wymiana danych pomiędzy urządzeniami nie
No ale coś mi #!$%@?ło i zamówiłem sobie iPhone 14 Pro. Niestety im dłużej bawię się iPhonem, tym bardziej upewniam się w przekonaniu, że lepiej zostawić Samsunga... no chyba, że o czymś nie wiem?
Dlaczego Wy wybieracie iPhone?
Wady
Brak systemowego gestu cofnij
Gorzej działający i wyglądający Carplay, Yanosik, Mapy Google
Kiepski system powiadomień
Ciężka wymiana danych pomiędzy urządzeniami nie
FlameLand99 +17
Kilka niewygodnych faktów dotyczących wojny na Ukrainie.
1. Ukraińskie straty w ludziach są przynajmniej porównywalne do strat Rosyjskich.
2. Rosja walczy z Ukrainą wspierana militarnie przez całe NATO.
3. Ukraina po wojnie będzie upadłym państwem przez dekady.
4. Propaganda Ukraińska jest znacznie silniejsza niż Rosyjska, której praktycznie w Polsce nie ma. Z małymi wyjątkami, typu kamraci, które to potwierdzają.
5. USA nie zależy na Ukrainie a na wykrwawieniu Rosji. Po wojnie zostawia
1. Ukraińskie straty w ludziach są przynajmniej porównywalne do strat Rosyjskich.
2. Rosja walczy z Ukrainą wspierana militarnie przez całe NATO.
3. Ukraina po wojnie będzie upadłym państwem przez dekady.
4. Propaganda Ukraińska jest znacznie silniejsza niż Rosyjska, której praktycznie w Polsce nie ma. Z małymi wyjątkami, typu kamraci, które to potwierdzają.
5. USA nie zależy na Ukrainie a na wykrwawieniu Rosji. Po wojnie zostawia
Moja stara z ojcem traktuja mnie jak dziecko a może zupki a może jogurcik. Ich zagrywki sa tak denerwujace że mawet swiety by nie dał rady. Nie traktujcie mnie jak dziecko tak z nimi rozmawiam. Siostra daje wnuka ale nieee wola mnie nianczyc. Poznalem ekstra laske zapraszam do domu a ojciec wchodzi co 30 min. I jak ja chce ten teges to nie dam rady No bo jak.Co zrobić z takimi starymi za nalo maja na glowie dlatego tak do mnie sie niancza?? Mirki jestem dlugo 5 lat na wykopie ale az wstyd tak napisac pod swoim imieniem. Co mozecie mi dorodzic a co odradzacie jakie macie pomysly z moimi starymi. Jestem stary mam grubo 25 lat a kuzwa zadnej perspektywy. Przegryw starzy rodzice samotnosc mirkodoradz
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #600ead957298ba000a3b4ef1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Przekaż darowiznę