Aktywne Wpisy
Reevo +4
Kładąc stopy na kanapie, zdejmujecie skiety?
Ja zdejmuję, bo brzydzi mnie przenoszenie na nich resztek moczu z łazienki, lub syfu z korytarza.
Różowa nie zdejmuje i każe mi ogarnąć swój autyzm.
Od kiedy normą jest bycie brudasem ?
#kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Ja zdejmuję, bo brzydzi mnie przenoszenie na nich resztek moczu z łazienki, lub syfu z korytarza.
Różowa nie zdejmuje i każe mi ogarnąć swój autyzm.
Od kiedy normą jest bycie brudasem ?
#kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Zdejmujecie skarpety kładąc nogi na kanapie?
- tak 7.9% (156)
- nie 92.1% (1831)
bert74 +16
Witam, jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
Dziewczyna mojego kumpla - chada miała zanim się poznali tindera przez jakieś 3 miesiące. Generalnie panna jest obiektywnym 7.5/10, naprawdę ładna i inteligentna, ale też nie robiłbym z niej nie wiadomo jakiej gwiazdy. Jesteście gotowi na statystyki?
- 400 par na tinderze w 3 miesiące przy podejściu "przeglądam dla rozrywki", dodając zwyczajne zdjęcia
- Ilość simpiarstwa i spermiarstwa przekraczająca granice jakiegokolwiek smaku, wiadomości typu "ładny szlafroczek :* <3" były codziennością
- W momencie poznania mojego kumpla miała podobno 6 betaorbiterów
- Rekordzista potrafił po przejściu z tindera pisać z nią pół roku, mimo, że odmawiała spotkań konsekwentnie
- Już pomijając tindera, to mówiła, że w zeszłym roku potrafili podbijać do niej pajacujący PUAsi kiedy np. czekała na przystanku i generowało to wyłącznie uczucie zażenowania
Czy to historie gwiazdy hollywood? Słynnej na cały świat modelki, piosenkarki?
Nie, to poziom spermiarstwa w Polsce. Simpy i spemiarze mają krew na rękach, obecny poziom desperacji powoli zbliża rzeczywistość do najbardziej wyhiperbolizowanych past blackpillowych, gdzie tylko najwięksi zwyciezcy loterii genetycznej mają jakiekolwiek szanse na seks.
It's over.
#blackpill #tinder
@Warrior_97: 400 par w 3 miesiące to mają kobiety z zespołem downa na tinderze, takie 7/10 jak piszesz to mogą ich mieć po kilka tysięcy
@Marek_Rekus: Konkretów
Somebody who Idolizes Mediocre Pussy