Wpis z mikrobloga

@rawison: w praktyce nie jest aż tak bardzo strasznie, zależy jak jutuba na to spojrzy, czy po lucku, czy nie, jak się zlitują to musi uważać, bo jak dalej to samo będzie robił, to... OKNO OSZCZELKI I BAJ BAJ
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@rawison: Teoretycznie tak - raz czy dwa zrzucili za to kanał dla Magiela. W praktyce martwy przepis i dopóki ktoś ostro nie #!$%@?, to sobie może zakładać multi w celu ominięcia bana. Major to nie pierwszy patostreamer w takiej sytuacji.
  • Odpowiedz
@lepszawiadomosc: Nie kogoś dane tylko dane Sławka... nazywajmy rzeczy po imieniu .. już po pierwszym filmie i skopiowanym opisie widać że pieczę nad kanałem sprawuje Oblech z Bielska teraz trzeba tylko szybko reagować na nowe filmy i kanały aby struś raz a dobrze został sperdolony z YT
  • Odpowiedz
@Zwanek: @lepszawiadomosc: @aa-aa: zapoznajcie się z przypadkiem Masno, dostali bana za Rafonixa, który ma bana na twarz na YT. Sam kanał był boxdela ale youtube to mało obchodziło. Ban dla osoby to ban dla osoby. Prędzej czy później dziąslak będzie banowany, zwłaszcza jak algorytm zacznie go bardziej kojarzyć ze zbanowanymi kontami.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Iskaryota: To że taka sytuacja miała miejsce nie znaczy że taka sytuacja to norma. Zazwyczaj ludzie po wyłapaniu permbana zakładają kolejne konto i funkcjonują sobie jak gdyby nigdy nic.
  • Odpowiedz
@Iskaryota: nie chcę być nieuprzejmy, ale Google ma w głębokim poważaniu tymczasowych bożków młodzieżowych - niezależnie jak bardzo są wielbieni, wiem, bo zajmuje się także też tym od trochę innej strony. Jak im podpadniesz to ci nie odpuszczą, choć szanse wszyscy mają równe i dają drugie szanse, ale jak ich oszukasz bo uznasz, że jesteś taki cwany to idziesz na straty i nie ma zmiłuj. I mają rację, nikt nie
  • Odpowiedz