Aktywne Wpisy
OVHcloud +50
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Wojciech_Skupien +121
Codziennie wstaję o 3:40. Budzik o tej porze brzmi jak krzyk dziecka w nocy – niespodziewany, przeszywający każdą komórkę w moim ciele. Serce uderza szybciej, zanim umysł zdąży się w pełni obudzić. Te wczesne pobudki stały się moją rutyną, niemal odruchową. Sięgam po przygotowane dzień wcześniej ubrania, twarz przemywam lodowatą wodą, a ręce, znając każdy krok na pamięć, sięgają po szczoteczkę do zębów.
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Typowe dla witaminki spod znaku #p0lka
#przegryw
@KRISSVector: nie wiem co masz na myśli "ciągnąć'. Myślę że całe życie można, kobiety mają w------e na facetów z problemami, uważają ich za nieudaczników i frajerów. Nie raz na wykopie czytałem jak różowe piszą że facet który popełnia s---------o to nieudacznik i go nie żal. Z moich "relacji" z różowymi też bez problemu można wyciągnąć lekcję że dla kobiet często "miłość" i związek
Komuś, kto ma problemy z myśleniem logicznym i ciągiem przyczynowo-skutkowym. Obecnie przez 1/2 czasu pracuję zdalnie, głównie telefonicznie.
Ale ja tam tylko maturę mam co ja wiedzieć mogę...
Może się mylę, ale istnieje wiele zawodów i miejsc pracy, w których pracuje się również w
Niesamowite
@KRISSVector: od czasu do czasu wychodzi z kobiet prawda, na pokaz empatia a w głębi serca "nie potrzebuję drugiej p---y, jedną już mam".
@KRISSVector: nie wiem ale raczej większość, w takiej kulturze żyjemy, niby nowoczesność i postęp a jak jest opłacalne to nagle "facet to ma być facet i już!". W Polsce żyjemy na
@01ab:
A co do odpowiedzi kolegi po raz n ty kolejne bzdury piszesz
@KRISSVector: całe życie
Ogólnie nie polecam kobiet jeśli jest się słabym facetem (czyli jakieś problemy, niska samoocena, depresja, dystymia itd). Kobiety są nastawione na to by brać w związku a nie dawać.
@scotieb:
Patrząc na poziom tego tagu to się nie dziwię. Przecież przegrywy już wyzywały tę kobietę, kiedy np promowała jakieś badania specjalnie dla mężczyzn. Tag przegryw to toksyczne kółko wzajemnej adoracji.
Dziewczyna do nich nie pisze - łełełe gdybym miał 180 cm i kwadratową szczękę, nie miałbym fobii społecznej, to by do mnie pisały łełełe.
Dziewczyna do nich pisze - s--------j głupia p0lko robisz to tylko na pokaz. <<5 minut później>> łełełe gdybym miał 180 cm i kwadratową szczękę, nie miałbym fobii społecznej, to by do mnie pisały łełełe.
Natura człowieka jest dążyć do lepszego stanu, chyba, że masz wpojone inne schematy postępowania.
Tak postępują ludzie, których rodzice po prostu na o-------l chowali, coś jak kury czy świnie. I to nie jest ich wina, tylko wszystkich na około, że nie reagowali jak przyszedł czas. Te tekst to po prostu zbieranie agencji, której nie otrzymali od rodziców.
Tak się składa, że sama boję się ludzi i bywały okresy, kiedy chodziłam w kominiarce lub w kominie przez miasto nawet, kiedy było ciepło. Ale nawet ja nie jestem taka nieufna i przepełniona nienawiścią do chłopaków mimo, że między innymi byłam gnębiona przez kilkoro chłopaków z mojego pierwszego gimnazjum (bo chodziłam do jeszcze jednego).