Aktywne Wpisy
TheSznikers +47
kukold 0
Rosja walczy na Ukrainie mobikami z kaukazu, czołgami z lat 50. i skromnym lotnictwem pomimo posiadania masy nowoczesnych czołgów T-14, zmodernizowanej armii i drugiego największego lotnictwa po USA. Coś tu nie gra, zupełnie jakby szykowali się do zupełnie innej wojny niż operacja, którą aktualnie prowadzą... Mam nadzieję, że polscy szpiedzy (o ile jacyś zostali po czystkach Macierewicza) śledzą gdzie znajduje się prawdziwe wojsko FR żeby nie było pewnego dnia niespodzianki bo tym
Typowe dla witaminki spod znaku #p0lka
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@Pawelczi: To nie próba podejścia do tematu, lecz pokazanie, że coś w temacie męskiego zdrowia psychicznego się rusza - powoli zaczyna być zauważane.
@scotieb: Walczę z toksycznością, nie z poszczególnymi osobami.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pawelczi One i tak sobie mówią co im pasuje pod teze
Kto pyta, nie błądzi - mam swoich podwładnych.
@scotieb:
Wiele mi ułatwia.
Jakie?
Mamy różne pojęcie honoru. Dla Ciebie honorem jest zakopywanie kampanii o samobójstwach wśród mężczyzn.
Co nieuczciwego jest w przesyłaniu mi przez innych wykopowiczów, interesujących treści?
@Pawelczi: Dobrze, że dajesz radę, pamiętaj jednak "w razie czego", że gdyby działo się coś złego, można chwilowo wspomóc się farmakologicznie.
Gratuluję Ci pracy. Poważnie, niewielu Polaków może poszczycić się tym, że
Masz mnie na czarno więc nie chcesz widzieć moich postów-a jednak odpowiadasz
+z wikipedii
Nic nie minusuje to twoje urojenia kobieto
Nie od razu Rzym zbudowano, nauczysz się tego. Nauczyłeś się diagnozować stan pojazdu, nauczyłeś się naprawiać, nauczysz się i tego. Nic nie przychodzi samo, wszystko trzeba wyćwiczyć. Masz do tego smykałkę, masz wyczucie, więc ja tu widzę same pozytywy.
Ale wiesz, że to nie ja dodałam znalezisko?
Tak, w celu sprostowania.
Co z tego wynika? Bo na pewno nie to, że masz honor.
Hmm zastanówmy się dla kogo donosicielstwo jest dyshonorem...dla 95% ludności świata tylko nie dla pani krystyny
Dodał na podstawie mojego wpisu, ale z własnej woli.
Wiesz, chciałam zapytać czy to dla Ciebie donosicielstwo, ale to już chyba nie ma sensu.
Mam męża i syna, a na wykopie regularnie piszę o nowotworze jądra. Naprawdę uważasz, że gardzę mężczyznami?
Własnie miałeś okazję poznać :)
Jak myślisz, jak długo można ciągnąć takie udawanie? Jak myślisz, ile jest takich kobiet?
A konkretnie przez ten niewielki ułamek sobotniego wieczoru oboje z mężem pracujemy. Syn już śpi, jest jeszcze dzieckiem.
A mówiłam tak? Coś mnie ominęło?
@KRISSVector: nie wiem co masz na myśli "ciągnąć'. Myślę że całe życie można, kobiety mają #!$%@? na facetów z problemami, uważają ich za nieudaczników i frajerów. Nie raz na wykopie czytałem jak różowe piszą że facet który popełnia samobójstwo to nieudacznik i go nie żal. Z moich "relacji" z różowymi też bez problemu można wyciągnąć lekcję że dla kobiet często "miłość" i związek
Komuś, kto ma problemy z myśleniem logicznym i ciągiem przyczynowo-skutkowym. Obecnie przez 1/2 czasu pracuję zdalnie, głównie telefonicznie.
Ale ja tam tylko maturę mam co ja wiedzieć mogę...
Kontynuować.
Myślisz, że to możliwe?
Może się mylę, ale istnieje wiele zawodów i miejsc pracy, w których pracuje się również w weekendy.
Jeszcze nie masz ;)
Niesamowite
@KRISSVector: od czasu do czasu wychodzi z kobiet prawda, na pokaz empatia a w głębi serca "nie potrzebuję drugiej #!$%@?, jedną już mam".
@KRISSVector: nie wiem ale raczej większość, w takiej kulturze żyjemy, niby nowoczesność i postęp a jak jest opłacalne to nagle "facet to ma być facet i już!". W Polsce żyjemy na dziwnej granicy
@01ab:
Tak, ale rozmawialiśmy o tym, ile można kontynuować takie udawanie.
Jakich kobiet? Ilu?
Nie sądzisz, ze gdyby tak było, istniałyby na ten temat jakieś badania?
A co do odpowiedzi kolegi po raz n ty kolejne bzdury piszesz
@KRISSVector: całe życie
Ogólnie nie polecam kobiet jeśli jest się słabym facetem (czyli jakieś problemy, niska samoocena, depresja, dystymia itd). Kobiety są nastawione na to by brać w związku a nie dawać.