Wpis z mikrobloga

@77023: Daj, ale przegapisz wtedy comiesięczne przypomnienie o samobadaniu i informacje o bieżących akcjach profilaktycznych.

@Pawelczi: To nie próba podejścia do tematu, lecz pokazanie, że coś w temacie męskiego zdrowia psychicznego się rusza - powoli zaczyna być zauważane.
@scotieb:

Pięknie widać jakie jesteście

Jakie?

-humanoidy bez honoru, grające nieuczciwie by wygrać...straszne

Mamy różne pojęcie honoru. Dla Ciebie honorem jest zakopywanie kampanii o samobójstwach wśród mężczyzn.
Co nieuczciwego jest w przesyłaniu mi przez innych wykopowiczów, interesujących treści?

@Pawelczi: Dobrze, że dajesz radę, pamiętaj jednak "w razie czego", że gdyby działo się coś złego, można chwilowo wspomóc się farmakologicznie.
Gratuluję Ci pracy. Poważnie, niewielu Polaków może poszczycić się tym, że
@KRISSVector: po 3ech, mam wyczucie, wsiadalem do auta i stawialem poprawne diagnozy, po za tym motoryzacja to moje hobby, aczkolwiek dobieranie czesci to ostre wyzwanie. zawsze dawalem rade rade sam ogarniac, ale takie profesjonalne to inna bajka.
@Pawelczi:

ale takie profesjonalne to inna bajka.

Nie od razu Rzym zbudowano, nauczysz się tego. Nauczyłeś się diagnozować stan pojazdu, nauczyłeś się naprawiać, nauczysz się i tego. Nic nie przychodzi samo, wszystko trzeba wyćwiczyć. Masz do tego smykałkę, masz wyczucie, więc ja tu widzę same pozytywy.
@scotieb:

Wiadomo, czegoś od takiej osoby jak ty się nie wykopuje i tyle-cokolwiek by to nie było

Ale wiesz, że to nie ja dodałam znalezisko?

Masz mnie na czarno więc nie chcesz widzieć moich postów-a jednak odpowiadasz

Tak, w celu sprostowania.

+z wikipedii

Co z tego wynika? Bo na pewno nie to, że masz honor.
@KRISSVector: 1 Komentarz autora sobie przeczytaj-nie wiem czy masz problemy z taką elementarną umiejętnością. U nas w 7 klasie już każdy dobrze czyta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Hmm zastanówmy się dla kogo donosicielstwo jest dyshonorem...dla 95% ludności świata tylko nie dla pani krystyny
@scotieb:

1 Komentarz autora sobie przeczytaj-nie wiem czy masz problemy z taką elementarną umiejętnością. U nas w 7 klasie już każdy dobrze czyta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dodał na podstawie mojego wpisu, ale z własnej woli.

Hmm zastanówmy się dla kogo donosicielstwo jest dyshonorem...dla 95% ludności świata tylko nie dla pani krystyny

Wiesz, chciałam zapytać czy to dla Ciebie donosicielstwo, ale to już chyba nie ma sensu.
Jak myślisz, jak długo można ciągnąć takie udawanie?

@KRISSVector: nie wiem co masz na myśli "ciągnąć'. Myślę że całe życie można, kobiety mają #!$%@? na facetów z problemami, uważają ich za nieudaczników i frajerów. Nie raz na wykopie czytałem jak różowe piszą że facet który popełnia samobójstwo to nieudacznik i go nie żal. Z moich "relacji" z różowymi też bez problemu można wyciągnąć lekcję że dla kobiet często "miłość" i związek
@KRISSVector Nie obchodzi mnie gdzie pracujesz po prostu zazwyczaj ludzie w sobotę nie pracują (nawet zdalnie) zdalnie z zasady.
Ale ja tam tylko maturę mam co ja wiedzieć mogę...
@01ab:

nie wiem co masz na myśli "ciągnąć"

Kontynuować.

Myślę że całe życie można

Myślisz, że to możliwe?

kobiety mają #!$%@? na facetów z problemami, uważają ich za nieudaczników i frajerów. Nie raz na wykopie czytałem jak różowe piszą że facet który popełnia samobójstwo to nieudacznik i go nie żal. Z moich "relacji" z różowymi też bez problemu można wyciągnąć lekcję że dla kobiet często "miłość" i związek kończy się wraz
@scotieb:

Nie obchodzi mnie gdzie pracujesz po prostu zazwyczaj ludzie w sobotę nie pracują (nawet zdalnie) zdalnie z zasady.

Może się mylę, ale istnieje wiele zawodów i miejsc pracy, w których pracuje się również w weekendy.

Ale ja tam tylko maturę mam co ja wiedzieć mogę...

Jeszcze nie masz ;)
Myślisz, że to możliwe?

@KRISSVector: od czasu do czasu wychodzi z kobiet prawda, na pokaz empatia a w głębi serca "nie potrzebuję drugiej #!$%@?, jedną już mam".

Jednak jak myślisz, jaki to procent (lub promil) wszystkich kobiet?

@KRISSVector: nie wiem ale raczej większość, w takiej kulturze żyjemy, niby nowoczesność i postęp a jak jest opłacalne to nagle "facet to ma być facet i już!". W Polsce żyjemy na dziwnej granicy
@scotieb: Łap, przyda Ci się https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-kto-pracuje-w-niedziele-i-swieta

@01ab:

od czasu do czasu wychodzi z kobiet prawda, na pokaz empatia a w głębi serca "nie potrzebuję drugiej #!$%@?, jedną już mam".

Tak, ale rozmawialiśmy o tym, ile można kontynuować takie udawanie.

z kobiet

Jakich kobiet? Ilu?

nie wiem ale raczej większość, w takiej kulturze żyjemy

Nie sądzisz, ze gdyby tak było, istniałyby na ten temat jakieś badania?

niby nowoczesność i postęp a