Aktywne Wpisy

Chciałem napisać z anonimowego, bo trochę wstyd
Ale trudno, nie bedę się ukrywał za anonimowym nickiem, już mi się zwyczajnie niechce, jestem podłamany
Mam spory problem, chyba spore kłopoty
Prowadzę działalność gospodarczą i jest ona zlokalizowana na drugim piętrze bez windy.
Ale był dwa lata temu program, by tworzyć miejsca pracy a w szczególności dla osób z niepełnosprawnoscią
No i wnioskowałem o przydzielenie dotacji z funduszy na instalację windy na zewnatrz budynku, bo klatka schodowa ciasna i
Ale trudno, nie bedę się ukrywał za anonimowym nickiem, już mi się zwyczajnie niechce, jestem podłamany
Mam spory problem, chyba spore kłopoty
Prowadzę działalność gospodarczą i jest ona zlokalizowana na drugim piętrze bez windy.
Ale był dwa lata temu program, by tworzyć miejsca pracy a w szczególności dla osób z niepełnosprawnoscią
No i wnioskowałem o przydzielenie dotacji z funduszy na instalację windy na zewnatrz budynku, bo klatka schodowa ciasna i

MrSyme +10
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

No ale dzisiaj GOG zainstalował mi patcha 1.1.
- Grałem może ze dwie godziny, gra wysypała się 3 razy.
- Jednego questa reloadowałem 5 razy zanim skrypty zatrybiły (Cyberpsychoza krwawy rytuał), dobrze że miałem sejwa.
- Tekstury doczytują się na moich oczach, albo w ogóle tego nie robią i po rozpikselowanym mieście jeżdzą rozpikselwoane auta. NIE BYŁO TEGO WCZEŚNIEJ.
- Najgorsze co mnie dotychczas spotkało - miasto jest puste. Już nieraz biegałem przez parę minut i nie spotkałem ani jednego auta, czy przechodnia. Przed patchem nic takiego nie występowało.
Gra po tym patchu jest gorsza niż przed. Jeśli tak mają wyglądać te zapowiadane mejdżor apdejty to niech lepiej skończą wsparcie dla tej produkcji, tak jak EA zrobiłio z #masseffectandromeda.
#wiedzmin3 to był j----y złoty strzał dla tej firmy, nie sądzę że już to powtórzą. Coś jak Norbi z "Kobiety są gorące" aha aha.