Wpis z mikrobloga

#telefony #pytanie #iphone #android
Hej Mirki! Poszukuję nowego telefonu i zastanawiam się nad iPhonem 11, lub jakimś androidowcem w tej cenie. Najbardziej ceniłbym sobie dobry aparat, a później ogólną funkcjonalność i sprawność działania.. Do tej pory posiadam 6s i dalej się nie zawiesza, aż nie chcę myśleć jak śmiga 11. ()
Macie swoje typy którym warto się przyjrzeć?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brojk0: Mam 11, aparat jest dobry, ale nie rewelacyjny. Pewnie w tej cenie coś na androidzie będzie miało teoretycznie lepsze. Ale płynność działania i funkcjonalność bez zarzutu.
  • Odpowiedz
Mam 11 od miesiąca. To mój pierwszy iPhone i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie wyobrażam sobie już powrotu do Androida mówiąc szczerze. Kultura pracy systemu ios jest dużo lepsza. Ze zdjęć jestem bardzo zadowolona, szczególnie tych nocnych. Są wyraźne, dobrze nasycone, z dużą ilością detali. Wiadomo, że 11 pro byłoby lepszym wyborem ale dostać 128gb pamięci graniczy z cudem a i jego wielkość nie przemawia do mnie. 6.1 cala jest idealne
  • Odpowiedz
@brojk0: ja też zeszłej wiosny miałem rozkmine czy 11 czy xs i padło na tego drugiego. Jest trochę mniejszy niż 11 (dla mnie to plus), i ekran OLED robi robotę. Poza tym śmiga jak szalony i bateria względem 6/7 to jest konkretny przeskok.
  • Odpowiedz