Aktywne Wpisy

pawel_je +156
polecam na tapetę :D
#polska
#polska
źródło: 19bba5378c35e21541caa0371b79424d38fb97a6b2676e2d265687b3e0a5f7f1
Pobierz
stormi +40
imagine budzic sie obok mnie, przeciez ja jestem cudowna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

czy ktos kto jest po studiach ekonomicznych może wypowiedzieć się czy analiza techniczna pojawia się na studiach? Dla mnie to brzmi jak homeopatia wśród nauk ekonomicznych
źródło: comment_1611360932CF5hdl4S5QhAOQB5H1PELR.jpg
Pobierz@WyslijNaPwUlubionegoMema może ten salibulba ci pomoże bo on studjuje ekonomie, a siostra i brat mało zarabiają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WyslijNaPwUlubionegoMema: aż tak źle to nie jest, ale zdecydowanie przeceniana metoda. Pewne rzeczy faktycznie się zdarzają i są do przewidzenia (najbardziej wyraźny przykład to wykres bańki spekulacyjnej , który często idzie dokładnie wg przewidywanego schematu, ale to jak z trzęsieniem ziemi - wiemy gdzie to się stanie, ale nie kiedy i z jaką siłą).
Coś w tym jest, jednak nie polegałbym na tej metodzie. Można na jej
Może i tak brzmi, ale na analizie technicznej w dużym stopniu opiera się inwestowanie krótkoterminowe/spekulacja, gdzie "rządzą" emocje. Przy inwestowaniu długoterminowym ma mniejsze znaczenie, jednak lepiej mieć świadomość jak wygląda sytuacja pod względem technicznym, żeby wejść w korzystnym momencie
Zresztą, nie patrz na kreski, uwierz że to wróżenie z fusów my właśnie na takich zarabiamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)