Czy Persona 5 Royal znacznie różni się od Persony 5? Zwykła jest obecnie za grosze na PS Store i zastanawiam się czy warto kupić, czy jednak dużo tracę bez wersji Royal? #persona5 #ps4 #ps5 #gry
@Choir: nie tracisz aż tyle. Moim zdaniem jak nie grałeś w nic tego typu to lepiej kupić zwykłą za 40 zł. Ja najpierw grałem w zwykłe P5, bardzo mi się spodobało, przeszedłem, wbiłem platynę i niedawno kupiłem Royal żeby grać jeszcze raz. Ale jak zacząłem Royal to aż takiej różnicy nie czuć, choć gra rzeczywiście jest poprawiona
@Choir: wersja Royal jest lepsza. Ma wydłużony wątek fabularny, ma więcej zawartości i prezentuje się lepiej. Jest lepsza, ale czy na tyle by dać za nią więcej? To już indywidualna sprawa.
W PS Plus Collection podstawka jest "za darmo". Jeśli nie czujesz, że Persona 5 Ci się spodoba (i czy mniej lub bardziej), to lepiej wybrać podstawkę w PSPlus/na promocji za 4 dyszki. Masz wtedy oryginalne doświadczenie, również świetne, które
@Choir: jak już kupiłeś, to nie ma tematu. Royal najwyżej ograsz, gdy będziesz chciał zrobić kolejne podejście. ( ͡°͜ʖ͡°) Bo jakbyś chciał jednak Royal, to musiałbyś powtarzać to samo.
#persona5 #ps4 #ps5 #gry
W PS Plus Collection podstawka jest "za darmo". Jeśli nie czujesz, że Persona 5 Ci się spodoba (i czy mniej lub bardziej), to lepiej wybrać podstawkę w PSPlus/na promocji za 4 dyszki. Masz wtedy oryginalne doświadczenie, również świetne, które