Aktywne Wpisy
ataeB +84
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +443
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Hej, możecie polecić niedrogie ubezpieczenie OC dla programisty na B2b?
@sudety: Zapomnij, to bardziej kwoty 10k+
Generali nie ma produktu OC dla IT, więc to co Ty wykupiłeś to polisa, która chroni Cię z tytułu posiadanego mienia.
To nie jest OC Zawodowe tylko OC "ogólne" a agent który Ci to sprzedał nie zna się kompletnie na temacie.
Składki zaczynają się od ok 1,5 tys zł do 20 tys zł w zależności co robisz, czy ochrona ma działać też w USA itd.
@zarow: Ciebie to też się tyczy bo nie masz ochrony
99.9999999% z was klepie crudy, gdzie największa możliwa do spowodowania strata to czas użytkownika, który tego gówna musi używać.
@PaniMartyna: nie, nie opłaca się. To, że coś zjebiesz, nie oznacza automatycznie, że jesteś za to odpowiedzialny. Żeby zostać pociągniętym do odpowiedzialności najprawdopodobniej powinieneś albo wyrządzić szkody umyślnie, albo nie wiem, wykraść tajemnice firmowe, etc.