Aktywne Wpisy

nevin +63
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia

brixo +7
Dobra to jeszcze raz, bo przez ostatnie kilka dni modne jest NIE DA SIĘ
POLSKA 38 mln ludności. IZRAEL 9,5mln (74% Żydzi), GRECJA 10,4 mln populacji | POLSKA-130 tys. żołnierzy + 36k WOT, GRECJA 174 tys., IZRAEL 130 tys. (+30tys. WOT*). Rezerwa: u nas prawie nie ma, w Izraelu 465 tys. w Grecji 220 tys. Mamy 4x większą populację, która wystawia mniej wojska niż Grecy lub Żydzi!!! A naszym potencjalnym przeciwnikiem jest...
POLSKA 38 mln ludności. IZRAEL 9,5mln (74% Żydzi), GRECJA 10,4 mln populacji | POLSKA-130 tys. żołnierzy + 36k WOT, GRECJA 174 tys., IZRAEL 130 tys. (+30tys. WOT*). Rezerwa: u nas prawie nie ma, w Izraelu 465 tys. w Grecji 220 tys. Mamy 4x większą populację, która wystawia mniej wojska niż Grecy lub Żydzi!!! A naszym potencjalnym przeciwnikiem jest...

Nawet swojej maski nie możesz nosić tylko musi to być maska ffp2 lub op?
Zalega im w magazynach zapas a pandemia się kończy czy jaki #!$%@??
#niemcy #koronawirus
Przynajmniej nie udają, że szmacianki coś pomagają.
34 mln Niemców ma dostać jeszcze kupony na maseczki FFP2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Tu są inne a tu inne obostrzenia.
Np: bez maski chodzę przez 99,9% dnia, tylko do sklepu na 10minut zakładam ¯_(ツ)_/¯
A wczoraj jak wypowiedziałem się o tym zachowaniu właścicieli knajp - że nie powinni buntować się bo epidemia nadal trwa to miałem ponad 90 minusów i aż moderator usunal mój komentarz
A ty admin na wykopie - nie wiem kim jesteś . Chcesz numer telefonu , możemy porozmawiać ?
W Polsce aktualnie mamy po 6tys.
Poza tym knajpy są zamknięte od dwoch tygodni a nie jak w Polsce praktycznie przez cały rok.
Nie dziwie się ze cię zminusowali, sam bym dał ci minusa ¯_(ツ)_/¯
Na szczęście prawo nie obowiązuje dopóki prezydent landu go nie wprowadzi wiec mogą się dymac.
Najgorzej ze to brzmi tak podejrzanie bo jeszcze ffp2 rozumiem wyższy standard tak op wcale nie są lepsze od zwykłych masek i brzmi jak plan na biznes.