Aktywne Wpisy
qew12 +65
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
daeun +15
Nie ma chyba bardziej żałosnego widoku jak dorosły facet płaczący w internecie ze strachu przed wstąpieniem do wojska.
Prawdziwy mezczyzna, ojciec, katolik doskonale rozumie jakie ma powinnosci wobec panstwa, które zapewnia mu ochrone granic, opieke medyczną czy edukacje jego dzieci. W chwili zagrożenia pierwszy chwyci za karabin nie po to by bronic interesow polityków, a przedewszystkim wlasnej rodziny i ziemi.
Zabawne, ze te same wykopki, ktore jeszcze kilka lat temu krzyczeli "kosciol,
Prawdziwy mezczyzna, ojciec, katolik doskonale rozumie jakie ma powinnosci wobec panstwa, które zapewnia mu ochrone granic, opieke medyczną czy edukacje jego dzieci. W chwili zagrożenia pierwszy chwyci za karabin nie po to by bronic interesow polityków, a przedewszystkim wlasnej rodziny i ziemi.
Zabawne, ze te same wykopki, ktore jeszcze kilka lat temu krzyczeli "kosciol,
Co te detale i grafika to ja nawet nie..
Serio, ta gra to kunszt! Wypuszczać cokolwiek po tym i żądać większej kwoty niż Rockstar za RDR2 to wstyd.
#gry #pcmasterrace #konsole
Komentarz usunięty przez autora
No nie wiem nie chce tutaj spoilerować, ale Dutch, który głosi swoje wysrywy o wielkim planie i armia bezmyślnych ludzików którzy za nim podążają nie ważne co się dzieje, nie zadają jakichkolwiek pytań, nie podważają jego planów po prostu jazda za szefuniem.
Arthur, ktory jest podobno zastępcą Dutcha, prawą ręką szefa i co? Dosłownie przez całą grę Dutch ma w niego #!$%@? i słucha jakiegoś
A na PC nie musisz się obrać w stronę wroga w takiej sytuacji...?