Aktywne Wpisy

Chorx +88
Vermeerrr +5
Ehhh. Chciałabym się w końcu wyprowadzić od mamy, ale ceny najmu nawet za kawalerkę nieźle powalają. Tragedia. Potrzymam na #poznan i #szczecin i jedynie mogę sobie pozwolić na nędzny pokój. Ehhh. Coraz bardziej nie chcę mi się żyć. XD jescze chciałabym studiować zaocznie oczywiście, ale się finansowo prawdopodobnie nie wyrobie :( pracuje za granicą i nie narzekam na zarobki, ale no chciałabym mieć własną przestrzeń
#wynajem #mieszkanie
#wynajem #mieszkanie

Mirki, przymierzam się do kupna pierwszych coinów za jakieś niewielkie sumy i mam pytania.
1. Jaki polecacie portfel do trzymania różnych krypto? Głównie mi chodzi tutaj o BTC, Ripple i Polkadot.
2. Jak już będę posiadał portfel to za pomocą ramp.network będę chciał przelać środki na binance. Czy polecacie fiat zamienić na Tethery i przelać na Binance czy lepiej odrazu fiat do BTC i przelać na Binance? W obu przypadkach będę kupował alty.
1) 3 różne dedykowane
2) To co można od razu przelać. Jak można od razu tethera to możesz tethera, na pewno ramp.network obsługuje Bitcoina
@Dantte: Myślę, że wygrają z sec w stanach i odbiją potem na wykresach. Wiem, że to może być życzeniowe myślenie ale raczej nie dużą kwotę chce na XRP przeznaczyć.
@Dantte: może chodzi o chwilowy spadek nastrojów