Aktywne Wpisy
Metylo +67
Lubię iwucia ale w tym fragmencie wypadł jak totalny dzban, który nie ogarnia wyboru przeciętego Kowalskiego pomiędzy wynajmem za 3k (+200zl/rok) albo rata 2.5 k za (nie)wymarzone 40-50m²
#nieruchomosci
#nieruchomosci
https://www.youtube.com/watch?v=KdzDPY_XDuw
#ator #jackowski #szury #bitcoin #fakeprawnik #szury
Streścisz o co chodzi z bitcoinem? Nie chcę mi się na to patrzeć.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
p.s. ale zawsze tak p------i dookoła tematu i leje wodę, oglądać przy robieniu czegoś innego xd
1. łysy przeprasza fatorka za opóźnienie we wspólnej audycji
2. ludzie ich błagali o audycję o bitkojnach
3. ator próbuje wytłumaczyć jak wytłumaczy jak działa bitkojn
4. jackowski wie, że kryptowaluty już się nie opłacają
5. fatorek tłumaczy pojawianie
Dzięki, dobry z ciebie gejsza.
Ator: Inwestowanie w kryptowaluty jest grą o sumie zerowej. Żeby ktoś zyskał, ktoś musi stracić
W tym momencie oplułem się herbatą ... ale, ale, gdy się bardziej nad tym zastanowić: to, tak:
Bitcoin zwycięży. HODLerzy zarobią. A fiaciarze i ignoranci stracą. Have Fun Staying Poor!
@zaiste_istotna_istota: Tu objąłem ich szerszą grupą: ignorantów. Warto tu szczególnie zwrócić uwagę na to, w jakich kategoriach oni myślą: że pozostanie w systemie opartym na walutach fiducjarnych - zapewni mi spokojny, błogi sen i ochronę kapitału - a tak niestety nie jest. Bitcoin powstał właśnie po to aby umożliwić im wyjście z tej pułapki. To nie jest na pewno, rzetelne przekazywanie informacji i w takiej
Jackowski zadaje słuszne pytanie - jeżeli banknoty dawniej były wymienialne na złoto to za banknotem stało złoto w skarbcu, co stoi za bitcoinem? Co jest jego gwarantem? A Ator mu odpowiada - wiara ludzi, tak jak wiara w papierek i przykłąd z tokenem personalnym.
WTF?
"Problemem" bitcoina jest to, że ludzie, którzy w ogóle nie rozumieją bitcoina się o
Komentarz usunięty przez moderatora