Wpis z mikrobloga

@Oszaty: to,że w twoim domu pijacka patologia jest normalna nie znaczy, że to ma miejsce w moim.
Puściły materiał w sieć to wyraziłem opinie i tyle, tak jak ty wyraziłaś opinie o moim komentarzu.
Druga sprawa jak taką durnote nazywasz czymś popularnym,współczesnym to nawet sie ciesze, że w opinii takich jednostek jestem starym dziadem.
  • Odpowiedz
@Oszaty: już idę siedzieć i przeglądać co debile mają do powiedzenia na portalu dla debili. XD
Mają preferencje zostać samotną matką to niech sobie zostaną a ja mam takie samo prawo się z tego nabijać XD
  • Odpowiedz
@Oszaty: Ograniczenia? Jakie? Powiedz mi proszę, bo nie wiem gdzie jest ograniczenie w niechęci do zrozumienia takiego gówna xD serio, jest tyle ciekawszych spraw. Pewnie sam/a nagrywasz podobne pierdoły i zrobiło ci się głupio :>
  • Odpowiedz
@Oszaty: też nie rozumiem tego, każdy ma preferencje i tak jak ja wolałbym białą zamiast Azjatek czy czarnych to tak samo one też mogą mieć wybór. ostatnio wykopki się zesrały, ze jak to możliwe, ze laska nie uznała za ciekawą wiadomość jakiegoś randomowego faktu z Wikipedii xD
  • Odpowiedz