Wpis z mikrobloga

Teraz wyobraź sobie, że w powietrzu jest 29'c, przyjemne słońce i morska, orzeźwiająca bryza. W plecaku masz zimne piwko i jakieś przekąski. Masz również kocyk, żeby wygodnie się leżało. Schodzisz na dół drewnianymi schodami i jesteś na zupełnie pustej plaży. Woda jest orzeźwiająca i zmywa z Ciebie trudny minionego tygodnia.
Tego Wam życzę, bo ja właśnie schodzę na dół. Elo.
#yeloneckwaustralii #podroze #emigracja #australia
yeloneck - Teraz wyobraź sobie, że w powietrzu jest 29'c, przyjemne słońce i morska, ...

źródło: comment_1610811110KRupAgujw8lOh29ra4LSar.jpg

Pobierz
  • 7
@yeloneck właśnie nie wiem kiedy sezon. Ja oczywiście pojechałem poza sezonem :) za to delfiny widziałem (albo coś takiego) na plaży przy samym brzegu i ogromną płaszczkę którą ludzie karmili. Też spoko widok zwłaszcza że kompletnie się nie spodziewałem
@kotbehemoth: zależy od miejsca, tutaj wieloryby migrują na koniec maja, do początku października. W czerwcu i lipcu takie pokazy dawały, których nie zapomnę nigdy. Siedzieliśmy w samochodzie i już miałem odjeżdżać, ale postanowiłem, że dokończę puszkę herbaty. Przy samym końcu picia, wieloryby postanowiły dać pokaz. Pierwszy to normlanie jak zwolnione tempo, przy samym klifie praktycznie.