Wpis z mikrobloga

Mam dziewczynę 11 młodszą która lubi być bita. Jest mocno into #b--m i jest subem. Opowiadała mi, że zanim się poznaliśmy np. umawiała się tylko z typem by ją bił. Ja sam nie jestem tak into b--m ale lubię jej sprawić przyjemność paskiem czy plaskaczami. W pewnym momencie nawet celowo przywaliłem jej sprzączką od paska miała siniaka ponad tydzień.

No ale teraz do rzeczy, przed sylwestrem podczas seksów przywaliłem jej w buzię i zrobiłem mocnego siniaka pod okiem. Dodam iż mimo że jest pełnoletnia (lvl 20) to wygląda na 16-17 latkę. Jest drobna i ma taką słodką buzię.

I wtedy się zaczęło ja p------ę xD wypytywanie w Żabce czy ktoś ją bije i że to normalne (wtf xD) bo ekspedientkę też bił mąż.
Podczas naszej intensywnej i nerwowej wymiany zdań (mieliśmy mało czasu do pociągu) krzyknąłem na nią i dwóch Sebków się zatrzymało podeszło pytać czy wszystko jest ok czy nie robię jej krzywdy
A na koniec k---a hit - policja spisująca nas w Nowy Rok pytająca o p-----c w związku.
O pytaniach jej rodziny i naszych znajomych nawet nie mówię.

Zdałem sobie sprawę, że gdybyśmy się w życiy jakoś pokłócili poważnie to miała by na mnie porządne haki wystarczy nagadać o przemocy wobec niej.

I teraz pytanie jak się zabezpieczyć przed taką akcją. Pytanie jest sto procent poważne czy jak spiszemy kontrakt b--m gdzie będzie zawarte, że podczas naszych praktyk seksualnych powstają siniaki itd. to będzie to wiążące jakoś na wypadek problemów prawnych wynikających z tego?

#kiciochpyta #prawo #s--s
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sweet_sociopath: powiedz jej że będziesz ją bił pod warunkiem że ona też będzie biła ciebie. Jak oboje będziecie mieli rozplaskane twarze to nikt się nie przyczepi, tylko będą współczuli że was napadnięto czy coś xD
  • Odpowiedz
@sweet_sociopath To lepiej ustalcue, żeby nie uprawiać seksu w miejscach publicznych typu dworzec kolejowy. A na ciele jestnostwo miejsca poza twarzą więc też doradzam omijanie jej, jeśli nie chcecie trudnych pytań
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@sweet_sociopath: przede wszystkim ty jesteś jakiś p----------y że ją bijesz w ryj zakładam że pięścią, żeby zrobić ślady. Nikt normalny tego nie robi, z liścia, owszem, ale po tym śladów nie ma. Opanuj się głąbie to nie będziesz mieć problemów.
@taktoto: nagrywanie g---o da, zazwyczaj tego co trzeba się nie nagra. W sądzie to żaden dowód. Dowodem są zeznania ofiary. Może lubić najbardziej p----------e akcje, wystarczy że powie,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@sweet_sociopath: było czy nie było, nigdy tak nie uderzyłem, żeby na twarzy zostawić ślady. A potem się dziwisz, że masz przypały. Sam reaguję, jak widzę kobietę poobijaną. Z jednym damskim bokserem się kiedyś pobiłem, a też lubię takie zabawy i nie jedną uległą ćwiczyłem.
Po prostu musisz się kontrolować, szczególnie, że ona jest młodsza.
  • Odpowiedz