Wpis z mikrobloga

  • 0
@push3k-pro: dashi na kombu i shiitake, później doszło mleko kokosowe, czosnek, pasta z chili, imbir, dymka, tahini (bo przydzbaniłam i nie kupiłam miso) i olej z cebuli
  • Odpowiedz
  • 2
@Katedra_z_chlebkiem: proszę bardzo, tu jest znaczna większość: https://www.youtube.com/watch?v=fmJ9bV9XvUY z tym ze nie używaliśmy mleka sojowego a kokosowe, zamiast miso daliśmy tahini (miso zapomniałam kupić, a tahini było pod ręką ¯_(ツ)_/¯ nie jestem tez przekonana czy cokolwiek wniosło do tego XD) i w zasadzie tyle. nie ma tez potrzeby kupowania specjalnie pasty chili bean czy jakkolwiek ona się tam nazywa- można zrobić samemu :) zamiast makaronu ramen używany był tu konjac (zupełnie
  • Odpowiedz
  • 0
@extremedm: od miesiąca za mną chodził, ale zamawiane nie smakują aż tak dobrze ( ͡° ʖ̯ ͡°) przepis opisany w moim poprzednim komentarzu (ʘʘ)
  • Odpowiedz