Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Dochód ze sprzedaży zostanie przekazany na cele charytatywne.
Zrobiłam też filmik promujący całą akcje, dajcie znać co o nim myślicie (。◕‿‿◕。)
Więcej szczegółów na temat akcji znajdziecie na: angelikawator.pl
#ciekawostki #ekologia #fotografia #film
@Kuklak: tym które leci na zagraniczne konta, bo niby greenpeace polska ma dług wobec centralnego oddziału?
@jelonek_rogacz: Rozumiem, że wiedzę opierasz na sprawozdaniu finansowym lub innym rzetelnym źródle? Z chęcią się zapoznam.
Moje źródło, pewnie zmanipulowane mówi, że z 10 mln przychodu 9 mln idzie na nieodpłatną działalność pożytku publicznego
@Kuklak: tak, a co?
@Kuklak: np. na akcje z rysiami?
Poproszę linka.
Nie wiem, aie nie zmieniaj tematu. Pokaż mi ten dług do centralnego oddziału. Pokaż te przelewy do zarządu
@jelonek_rogacz:
@jelonek_rogacz: Już wiem:
"Kompromitacja ekologów WWF. Zbierają pieniądze na rysia, ale sobie płacą 3 mln zł pensji"
Mam dla ciebie niespodziankę. Greenpeace to nie to samo, co WWF.
@Kuklak: dobra. Daj mi godzinkę, bo teraz nie mogę.
@Kuklak: A jaka jest różnica?
@takija: Jaka jest różnica pomiędzy organizacją A, a organizacją B? Sprawdź w KRS
A na greenpeace i wwf ha tfu. Są lepsze inicjatywy niż ratowanie legwanów zielonych i boa dusicieli, których jest tyle, że ludzie je jedzą xD Już wolę na zaufane schronisko dać.
Komentarz usunięty przez autora
Ogolnie pomysl fajny, ale wykonanie nie do konca- zamiast jedności masz dwa bijace sie obrazy: osoba i tło
I ogarnij ten certyfikat.
Ale super, że coś robisz innego niż patrzenie w telefon i lustro. To ostatnio rzadkie :).
Komentarz usunięty przez moderatora