Wpis z mikrobloga

tym które leci na zagraniczne konta, bo niby greenpeace polska ma dług wobec centralnego oddziału?

@jelonek_rogacz: Rozumiem, że wiedzę opierasz na sprawozdaniu finansowym lub innym rzetelnym źródle? Z chęcią się zapoznam.
Moje źródło, pewnie zmanipulowane mówi, że z 10 mln przychodu 9 mln idzie na nieodpłatną działalność pożytku publicznego
  • Odpowiedz
Rozumiem, że wiedzę opierasz na sprawozdaniu finansowym lub innym rzetelnym źródle?

@Kuklak: tak, a co?

Moje źródło, pewnie zmanipulowane mówi, że z 10 mln przychodu 9 mln idzie na nieodpłatną działalność pożytku publicznego

@Kuklak: np. na akcje z rysiami?
  • Odpowiedz
np. na akcje z rysiami?

@jelonek_rogacz: Już wiem:
"Kompromitacja ekologów WWF. Zbierają pieniądze na rysia, ale sobie płacą 3 mln zł pensji"
Mam dla ciebie niespodziankę. Greenpeace to nie to samo, co WWF.
  • Odpowiedz
@angelika-wator: ale budżet to znaczy co, photoshopa zamknęli?
A na greenpeace i wwf ha tfu. Są lepsze inicjatywy niż ratowanie legwanów zielonych i boa dusicieli, których jest tyle, że ludzie je jedzą xD Już wolę na zaufane schronisko dać.
  • Odpowiedz
No spoko ale z "gwiazdami" to nadużycie i "techniką podwójnego naświetlania" też nadużycie - raczej efektem inspirowanym techniką .. .
I ogarnij ten certyfikat.
Ale super, że coś robisz innego niż patrzenie w telefon i lustro. To ostatnio rzadkie :).
  • Odpowiedz
greenpeace, ten sam syf co wwf, przypomni ktos ile wwf z 2 baniek (chyba nawet euro) wydal na rysie, na ktore zbieral hmmm? gardze
  • Odpowiedz