Wpis z mikrobloga

@gohafeliczita9: Do pewnego momentu sam nie wiedziałem ile lat ma mój ojciec, aż pewnego razu oznajmił że chce zrobić wielką imprezę urodzinową, dla całej rodziny xD
  • Odpowiedz
@gohafeliczita9: może nie debil, ale po prostu zmęczony jest już twoim gównem, sam mam dwójkę dzieci i czasami zastanawiam się kto to tak wymyślił, żeby człowiek rozwijał się 18 lat zanim zacznie jako-tako funkcjonować jako normalna osoba... koń się k---a rodzi i na drugi dzień p--------a po łące, a ludzie jakieś nieogarnięte twory muszą być niańczone, robią szkody, drą japę, robią bałagan, etc. Coś w ewolucji poszło zdecydowanie nie tak...
  • Odpowiedz
@h4k3r: nie masz dzieci, prawda? XD 'nauczyć się funkcjonowac w cywilizacji' != 'srać w gacie przez 3 lata, budzić 15 razy w nocy przez ten sam okres, r----------ć i brudzić wszystko dookoła'... a jak już dorośniesz to pewnie robisz się roszczeniowa wobec swoich starych, że powinno to i tamto, że powinnaś mieć na wszystkie potrzeby, swój pokój i w------e studia, samochód na urodziny, etc. tym jest zmęczony Twój stary XD
  • Odpowiedz
@h4k3r: mówię tylko, że jako gatunek jesteśmy najwolniej rozwijającym się zwierzęciem, do tego 'normy' o których wspominasz wymuszają na rodzicach tą sztuczną pogoń za 'najlepszym', a finalnie same dzieciaki dorastają w przeświadczeniu, że są gorsze niż ich rówieśnicy... tak, sam jestem tym wymęczony mając dwójkę dzieci, inaczej sobie wyobrażałem rodzinę i jej funkcjonowanie... jest to po prostu bardzo męczące i wymaga bardzo dużo poświęceń. Dlatego rozumiem teraz wszystkich 'c-------h' starych,
  • Odpowiedz