Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +27
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz

Obie wersje Opium dla mezczyzn sa ogolnie lubiane i polecane przez innych bywalow tagu.
Komentarz usunięty przez autora
Jaguara akurat nie wąchałem, ale dość popularny, wiec pewnie ktoś się wypowie.
Słodki 18-24? Spróbowałbym w kierunku Pure Havane, ale cena ~250zł.
Jeśli chodzi o słodkie męski zapachy na granicy unisexu do 2 stówek na myśl od razu przychodzi mi JPG Le Male i Ultra Male, do tego waniliowo lawendowy Versace Blue Jeans oraz waniliowo miętowy Eros. Warto również zastanowić się nad zapachami z dalekiego wschodu np Swiss Arabian Shaghaf Oud, a także Rasasi Daarej
@Qtavon: Co do ceny EDP mógłbym