Wykopek w czynie społecznym doniósł na Tygodnik Neuropa do tygodnika The Economist:
Wysłałem pismo do redakcji the economist o plagiacie jaki dokonuje neuropa regularnie w swoim szmatławym tygodniku. To że tłumaczycie fragmenty na polski neuropki to nie znaczy, że nie jest to kradzież własności.
Redakcja Tygodnika Neuropy otrzymała już wiadomość od tygodnika The Economist w tej sprawie. Okazał się nią mem, do którego załączenia w niniejszym wpisie na platformie Mikroblog upoważniła mnie Redakcja:
@am_anfang_war_napoleon: przestańcie linkować do naszych artykułów gnoje, zdechniecie w pierdlu w sztumie gnoje, bo... nabijacie nam wyświetlenia i sprawiacie, że potencjalnie więcej osób będzie chciało nas czytać i ew. prenumerować!!!
@am_anfang_war_napoleon: Zabawne, jak kilka miesięcy temu pisałem że ich kolega Refepepecośtamcośtam, którego osobiście posądzam o bycie którymś z kolei multi słynnego BotLigaNauki, kradnie własność intelektualną, tłumacząc teksty z angielskiego i przedstawiając je jako własne, lub też bezpośrednio kradnąc tekst z Uranii, napisany w języku polskim, kłamliwie podając się za jego autora - to wtedy krzyczeli że jestem głupi lewak i #!$%@? się znam na czymkolwiek, a w ogóle to mam zamknąć
@am_anfang_war_napoleon: NAJGORSI TO SOM CI EMOEMONAPOLEO I TEN DRUGI IOION CZY JAKOŚ TAK NIBY TACY MONDRZY A TAK NAPRAWDE GUPI PROPAGANDYŚCI NEUROPY MOŻNA OBALIĆ TO CO ONI PISZOM W 10 MINUT ALE AKURAT MI SIE NIE CHCE BO MAM E-LEKCJE ZARAZ
@am_anfang_war_napoleon: Tłumaczenie artykułów na język polski jest antypolską propagandą, bo jeszcze więcej ludzi może się dowiedzieć dlaczego konserwy mają średnio niższe IQ. Poza tym każdy wie, że nauka jest lewacka, a The Economist sponsoruje Soros Leci minus, a ty na czarną lewaku....
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
https://www.wykop.pl/wpis/54853331/wyslalem-pismo-do-redakcji-the-economist-o-plagiac/
Redakcja Tygodnika Neuropy otrzymała już wiadomość od tygodnika The Economist w tej sprawie. Okazał się nią mem, do którego załączenia w niniejszym wpisie na platformie Mikroblog upoważniła mnie Redakcja:
#neuropa #bekazprawakow #tygodnikneuropa
Prawica jak zawsze przeciwna wolności słowa. Nic nowego
https://innpoland.pl/127647,podatek-od-linkow-koszmar-internautow-czy-mozliwy-scenariusz
@eoneon: To są bardzo skonfliktowani, zagubieni ludzie, zaskoczą Cię jeszcze wiele razy;)
Leci minus, a ty na czarną lewaku....
@mnik1: a mnie wcale, hipokryzja i intelektualna mizeria to u prawactwa norma