Wpis z mikrobloga

Wykopek w czynie społecznym doniósł na Tygodnik Neuropa do tygodnika The Economist:

Wysłałem pismo do redakcji the economist o plagiacie jaki dokonuje neuropa regularnie w swoim szmatławym tygodniku. To że tłumaczycie fragmenty na polski neuropki to nie znaczy, że nie jest to kradzież własności.

https://www.wykop.pl/wpis/54853331/wyslalem-pismo-do-redakcji-the-economist-o-plagiac/

Redakcja Tygodnika Neuropy otrzymała już wiadomość od tygodnika The Economist w tej sprawie. Okazał się nią mem, do którego załączenia w niniejszym wpisie na platformie Mikroblog upoważniła mnie Redakcja:

#neuropa #bekazprawakow #tygodnikneuropa
a.....n - Wykopek w czynie społecznym doniósł na Tygodnik Neuropa do tygodnika The Ec...

źródło: comment_1610452759jmoo4rPEUIoT1D4O5g6Xmp.jpg

Pobierz
  • 9
@am_anfang_war_napoleon: Zabawne, jak kilka miesięcy temu pisałem że ich kolega Refepepecośtamcośtam, którego osobiście posądzam o bycie którymś z kolei multi słynnego BotLigaNauki, kradnie własność intelektualną, tłumacząc teksty z angielskiego i przedstawiając je jako własne, lub też bezpośrednio kradnąc tekst z Uranii, napisany w języku polskim, kłamliwie podając się za jego autora - to wtedy krzyczeli że jestem głupi lewak i #!$%@? się znam na czymkolwiek, a w ogóle to mam zamknąć