Wpis z mikrobloga

W zeszłym roku, w połowie stycznia postanowiłam zbudować nawyk 10k kroków dziennie. Weszło mi w krew i bez większego problemu udaje mi się realizować założenia codziennie.
Może ktos z Was też chce zacząć?.
Zrobimy z tego tag i będziemy dodawać kroki i za rok zobaczymy ile razem przeszliśmy?
A może jest tag od chodzenia tylko ja o tym nie wiem?

#keto #odchudzanie
c.....i - W zeszłym roku, w połowie stycznia postanowiłam zbudować nawyk 10k kroków d...

źródło: comment_1610390513M2uR1M0LrQGbZilYBb97wl.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Hatsuban uuuuu, szacun! ja w sumie to nie wiem, w pracy i przy takiej standardowej krzątaninie zazwyczaj nie mam telefonu przy sobie, plus coś mój leci w kulki bo na przykładowym dystansie 10km zawsze mam ok 1km mniej niż niebieski, który idzie obok mnie o.O ale w sumie to lepiej że muszę chodzić więcej więc nie narzekam :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@chixi: trochę to się mija z celem, bo ktoś, kto bije Niemca po kasku kilka razy na dzień gnijąc przed kompem będzie miał tyle samo kroków, co Ty po spacerku ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
  • 0
@IcyHot tylko telefon, jak pisałam wyżej mój robi mnie lekko w bambuko ale trudno. Generalnie jest spoko, nie dodaje podczas jazdy samochodem czy rowerem. To z resztą domyślna apka zdrowie huawei, nic nie kombinowałam. Opaski jednak chyba nie są dla mnie :)

@Mis_Kudlacz ()

@neurokorba a nawet na dwa spacery, psa mam ale czasem i on prostestuje więc chodzę sama. W tym
  • Odpowiedz
  • 0
@chixi: musiałbym mieć powód, bo takie łażenie bez celu zwłaszcza po mieście jest dla mnie bez sensu. Kiedyś, jak mi się jeszcze udawało wyciągnąć kogoś na spacer, to robiłem po 20-30k między 16 a 1-2 w nocy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Teraz to albo zajęci, a wiadomo, że jak to tak z facetem iść na spacer, przecież to od razu zdrada ()
Kasia123456789 - @chixi: musiałbym mieć powód, bo takie łażenie bez celu zwłaszcza po...

źródło: comment_1610430962YU0EIudFkeg5a3n0XZcWEz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Kasia123456789 zdrowie panie, to powinno być priorytetem. Skoro nie masz hajsu ani możliwości na siłownię to chodzenie jest najtańszą formą podstawowej aktywności. Ja w 70% chodzę z psem, może z 5% to spacery z kimś a resztę sama.
Jakiś podcast na słuchawki i jazda, godzinka mija nie wiadomo kiedy :)
  • Odpowiedz
  • 0
@chixi: ja właśnie staram się chodzić i słuchać jakiś audiobooków. Wysiadać przystanek wcześniej, iść gdzieś dalej po zakupy, chociaż zdążają się dni że się prawie nie ruszam :(
  • Odpowiedz
  • 0
@chixi: jak pisałem, mieszkam w mieście, konkretnie Wrocław, więc nie wiem, czy to takie samo zdrowie xD

Jakbym miał psa, to bym po 10km dziennie robił, ale samemu ( ͠° °)

Wiem, że szukam wymówek, ale no "nie ma warunków". Poczekam na siłownię, może jakiś klub sztuk walki znajdę, zobaczy sie
  • Odpowiedz