Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#zwiazki #redpill #blackpill #tinder #seks #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #badoo
Po ponad miesiącu używania #tinder stwierdzam, że zaorali ją nawet dla chad-lite xDDD. Bez bulenia kasy nic nie da sie ugrać. Jestem 7/10 i 188cm wzrostu, siłownia, barbery, praca w IT i tak dalej.
Słuchajcie, wcześniej miałem tindera 3 lata temu. Zero problemów z zaliczaniem loszek chociaż nawet jak jest sie 7/10 to i tak sporo #!$%@? miałem, jakies krzywe akcje. Wracając. Zazwyczaj robiłem tak, że zakładałem konto i wpadało raz 200, raz 400, raz 300 par w miesiąc, po 2-3 tygodniach zaczynały wpadać już tylko 1-2 pary dziennie, mimo że dbałem o to by co jakiś czas zmieniać opis/zdjęcia, przesuwać ok 50% w prawo 50% w lewo żeby mieć wysoki ELO score to i tak zasięgi były ucinane. Ale był jeden prosty trick. Wystarczyło skasowac konto i założyć je za 3-4 dni i znowu był boost początkującego, który dawał te 200-400 par w miesiąc.
Robiłem
Po ponad miesiącu używania #tinder stwierdzam, że zaorali ją nawet dla chad-lite xDDD. Bez bulenia kasy nic nie da sie ugrać. Jestem 7/10 i 188cm wzrostu, siłownia, barbery, praca w IT i tak dalej.
Słuchajcie, wcześniej miałem tindera 3 lata temu. Zero problemów z zaliczaniem loszek chociaż nawet jak jest sie 7/10 to i tak sporo #!$%@? miałem, jakies krzywe akcje. Wracając. Zazwyczaj robiłem tak, że zakładałem konto i wpadało raz 200, raz 400, raz 300 par w miesiąc, po 2-3 tygodniach zaczynały wpadać już tylko 1-2 pary dziennie, mimo że dbałem o to by co jakiś czas zmieniać opis/zdjęcia, przesuwać ok 50% w prawo 50% w lewo żeby mieć wysoki ELO score to i tak zasięgi były ucinane. Ale był jeden prosty trick. Wystarczyło skasowac konto i założyć je za 3-4 dni i znowu był boost początkującego, który dawał te 200-400 par w miesiąc.
Robiłem
No #!$%@? szlag mnie trafia od rozpowszechniania takich bzdur starszym i głupim ludziom, czyli członkom naszych rodzin. Później człowiek się nie może przyznać, że takie leki bierze, bo cię zaraz oskarżą o bycie ćpunem.
Ja to w ogóle nie przyznaję się ani do leczenia, ani brania leków, bo moja rodzina to przypadek beznadziejny. Powtarzają stereotypowe teksty typu "idź pobiegaj" i podobne. I nawet kiedy tłumaczę, że to tak nie działa, to mija jakiś czas i znowu to samo. BO NA NICH TO DZIAŁA, WIĘC NA WSZYSTKICH MUSI. #!$%@?, problem rozwiązany. Że też ludzie chorzy i z problemami na to nie wpadli!!! Po prostu rób normalne rzeczy to będziesz normalny! Bo to nie jest tak, że ty masz problem, więc nie zachowujesz się normalnie, tylko masz problem dlatego, że się nie zachowujesz normalne!
Depresja od dawna i ostatnio wiecie co mi babcia mówi?
"Nie śpij tyle, bo dostaniesz depresji!"
Tak #!$%@?, przez spanie dostanę, a jak będę normalnie wstawał, to depresji nie będzie.
Już głębiej nie będę opisywał, bo można godzinami, a i tak nic z tego nie wynika, bo ludzie są głupi i nie przyjmują nowej informacji na dłużej niż 5 minut. Ale trzeba się wyżalić czasem.
#depresja #przegryw #ukrytaprawda #dlaczegoja #gorzkiezale #jadlowstret
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora