Aktywne Wpisy
Korba112 +904
Czuje dobrze człowiek.
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co ma zrobić człowiek jak jest typowym humanistą? Jak ma wyglądać jego ścieżka kariery? Moją miłością zawsze były książki i lektury szkolne. Jedyne co w liceum kochałam język polski. Ale nie tylko lektury, a i pisanie rozprawek, najlepiej na 4 strony A4. Pierwszy raz spotkałam się z nauczycielka z pasją. Tak naprawdę lekcje języka polskiego wyglądały tak, że tylko ja z Panią rozmawiałam. Skończyłam szkołę i musiałam iść do
Co ma zrobić człowiek jak jest typowym humanistą? Jak ma wyglądać jego ścieżka kariery? Moją miłością zawsze były książki i lektury szkolne. Jedyne co w liceum kochałam język polski. Ale nie tylko lektury, a i pisanie rozprawek, najlepiej na 4 strony A4. Pierwszy raz spotkałam się z nauczycielka z pasją. Tak naprawdę lekcje języka polskiego wyglądały tak, że tylko ja z Panią rozmawiałam. Skończyłam szkołę i musiałam iść do
na dzień dzisiejszy jest to najdokładniejszy model ludzkiej komórki.
wykonano go za pomocą promieni rentgenowskich, rezonansu magnetycznego i mikroskopii krioelektronowej.
oj, nie ty jedna. tak sobie myślę, że po adekwatnej dawce DMT i to miejsce można by zwiedzić.
--
@Bromatologia:
pewności nie mam, także nie powołuj się na mnie, ale jeśli się nie mylę, to obraz z mikroskopu elektronowego zawsze jest czarno biały, a kolory dodaje się wyłącznie dla poprawy widoczności.
Komentarz usunięty przez autora
While sharing the picture, Mahjabin Noroozi informed that the cell model is created by scientific and biomedical animator Evan Ingersoll in association with Harvard Medical School faculty Gael McGill.
@arinkao: Przypomniałeś jak się musiałem uczyć tego na pamięć.
Jak dla mnie biologia powinna się koncentrować na opiece nad zwierzętami, nauce i potrzebach biologicznych człowieka (dieta, zdrowie, ruch, sen) i o tym jak je zaspokajać oraz na ogrodnictwie. Cała reszta nie jest w ogóle