#anonimowemirkowyznania Pytanie do Panów. Otóż mam problem z seksem w gumie. Z małżonką współżyjemy 5-6 razy w tygodniu. Z uwagi na to, że pierwsze dziecko było wpadką, a drugie udało się zasiać przy pierwszej (!!!!!) próbie bez zabezpieczenia - z tego tytułu jestem aż osrany do włożenia bez gumy bo wiem, że znając moje szczęście skonczyło by się to trzecią ciążą. Jeśli chodzi o inne zabezpieczenia to myślę o #wazektomia - proszę mirków po zabiegu o opinie jak z waszego doświadczenia wyglądał cały ten proces. Niestety tabletki u żony skutkowały tym, że libido wynosiło 0%. Padło więc na kondomy (niestety). Ileż to ja nie przetestowałem rodzajów i producentów. Ostatecznie najlepiej nam w SKYN Extra nawilżone (nielateksowe). Wszystko byłoby cacy, bo doznania są naprawdę zadowalające, ale po jakimś czasie penetracji benek traci moce. Zwyczajnie 5-10 minut seksu i on zaczyna mięknąć, też tak mieliście? Bez gumy mi się to nie przydarzyło. Druga sprawa to finał. Bez gumy mogę to kontrolować, w gumie seks jest o wiele krótszy, a żona musi sobie pomagać sama co dla mnie jest nie do zaakceptowania. Jeśli macie jakieś tipy to prośba o pomoc bo mnie #!$%@? (o ile nie zmięknie) strzeli :/ #seks #seksuologia
@AnonimoweMirkoWyznania: niech jej najpierw dobiorą inne tabletki, a jak masz już dwójkę dzieci i więcej nie chcesz, to zrób wazektomię, ale tak żeby była odwracalna.
@hhunter22: spirala to straszne gówno, możne łatwo wytworzyć się ropień, nawracają stany zapalne, lekarze twierdzą, że to jedna z najniebezpieczniejszych dla kobiety form antykoncepcji. Moja znajoma (zresztą po studiach medycznych) miała i to nawet tą nowoczesną, uwalniającą dodatkowo hormony. Pierwsze dziecko urodziło jej się półtora roku po założeniu, bo to gówno, jak się okazuje może się przesunąć.
@AnonimoweMirkoWyznania: ze swojej strony mogę polecić ringi, użytkowanie jest wygodne, hormony omijają układ pokarmowy wiec tez mniej wpływają na ogólne samopoczucie. Jednak jest to dość droga zabawa
M.: Skoro potrafisz kontrolować finał plus masz na tyle inteligentna kobietę, że chyba zna swój cykl to trzeba być skończonym idiotą by 2 razy wpadkę zaliczyć.
Niestety tabletki u żony skutkowały tym, że libido wynosiło 0%.
Różne na różne osoby różnie działają. Zwykle można dobrać takie po których nie będzie tego problemu. Pozostają jeszcze inne metody np. plastry, pierścienie dopochwowe (kawałek gumy uwalnia hormony jak plaster)
@AnonimoweMirkoWyznania: Albo spirala (mojej po przejściu z tabsów na spiralę od razu ochota wróciła) albo sprawdź gumy my.size - mają kilkanaście średnic i miarkę do wydruku, żeby dopasować rozmiar do benka.
CynicznyWarchlak: Mam 2, 35 lat. Zona brala tabsy i libido na 0 moze 0,5 . Gumy spoko, ale w tym roku dostala jakiegos uczulenia na durexy - tabletka, masci. Zmiana na inne i ok, a jak znow weszly durexy , cyk uczulenie. Q gumce mogle i 40 min stukac, ale jakos stres byl ze peknie. W konvu od wielkanocy myslalem nad wazektomia. W pazdzierniku zdecydowalem sie, chyba 4 dni przed cieciem
@AlbertWesker: o to ja chętnie zapytam. Czytalem w necie o wzaketomii bez skalpela, jaką metodą miales wykonywany zabieg? Jak dlugo trwał? Jak bardzo bolesny w skali 1-10 byl? Kiedy mogłeś zalewać bez stresu? Seks możliwy po zabiegu? W jakim czasie i ile razy się bada nasienie?
OgnistyProgramista: @Maacek6 1cm rozciecie z kazdej strony, bol glowie przez mieszanie jajkami. Sex na spokojnie po 2 tyg. 25 strzalow i 12tyg po zabiegu .
Czytalem w necie o wzaketomii bez skalpela, jaką metodą miales wykonywany zabieg?
Metoda bez skalpela - kanadyjska.
Jak dlugo trwał?
Z 10 minut.
Jak bardzo bolesny w skali 1-10 byl?
1.
Kiedy mogłeś zalewać bez stresu?
Lekarz mówił, żeby zrobić badanie po 3 miesiącach i 30 wytryskach. Zrobiłem test po półtora miesiąca i 20 wytryskach. Wyszło zero plemników, więc bzikamy bez gumy.
CiepłyPrzegryw: Sam przebieg zabiegu był już tu opisany kilkukrotnie, w tym przeze mnie, więc poszukaj. Ogółem po prawie roku od zabiegu polecam, 0 powikłań na teraz, trochę pobolało w dniu zabiegu, wszedł Ketonal oraz parę dni po. A tak to spoko, robiłem metodą kanadyjską, jedno małe nacięcie, prawie śladu nie ma. Jak chcesz coś dopytać o to co nie było już na wykopie - pytaj( ͡°͜ʖ͡°
Pytanie do Panów.
Otóż mam problem z seksem w gumie. Z małżonką współżyjemy 5-6 razy w tygodniu. Z uwagi na to, że pierwsze dziecko było wpadką, a drugie udało się zasiać przy pierwszej (!!!!!) próbie bez zabezpieczenia - z tego tytułu jestem aż osrany do włożenia bez gumy bo wiem, że znając moje szczęście skonczyło by się to trzecią ciążą. Jeśli chodzi o inne zabezpieczenia to myślę o #wazektomia - proszę mirków po zabiegu o opinie jak z waszego doświadczenia wyglądał cały ten proces. Niestety tabletki u żony skutkowały tym, że libido wynosiło 0%. Padło więc na kondomy (niestety). Ileż to ja nie przetestowałem rodzajów i producentów. Ostatecznie najlepiej nam w SKYN Extra nawilżone (nielateksowe). Wszystko byłoby cacy, bo doznania są naprawdę zadowalające, ale po jakimś czasie penetracji benek traci moce. Zwyczajnie 5-10 minut seksu i on zaczyna mięknąć, też tak mieliście? Bez gumy mi się to nie przydarzyło. Druga sprawa to finał. Bez gumy mogę to kontrolować, w gumie seks jest o wiele krótszy, a żona musi sobie pomagać sama co dla mnie jest nie do zaakceptowania.
Jeśli macie jakieś tipy to prośba o pomoc bo mnie #!$%@? (o ile nie zmięknie) strzeli :/
#seks #seksuologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ffa2d9d7bef0f000aeb241d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
Różne na różne osoby różnie działają. Zwykle można dobrać takie po których nie będzie tego problemu. Pozostają jeszcze inne metody np. plastry, pierścienie dopochwowe (kawałek gumy uwalnia hormony jak plaster)
Zaakceptował: LeVentLeCri
. Gumy spoko, ale w tym roku dostala jakiegos uczulenia na durexy - tabletka, masci. Zmiana na inne i ok, a jak znow weszly durexy , cyk uczulenie. Q gumce mogle i 40 min stukac, ale jakos stres byl ze peknie. W konvu od wielkanocy myslalem nad wazektomia. W pazdzierniku zdecydowalem sie, chyba 4 dni przed cieciem
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: sokytsinolop
Zakop. Informacja nieprawdziwa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: sokytsinolop
Metoda bez skalpela - kanadyjska.
Z 10 minut.
1.
Lekarz mówił, żeby zrobić badanie po 3 miesiącach i 30 wytryskach. Zrobiłem test po półtora miesiąca i 20 wytryskach. Wyszło zero plemników, więc bzikamy bez gumy.
Według zaleceń lekarza