Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +421
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
nieocenzurowany88 +242
#perfumy
@meshack: xD musisz mieć straszne kompleksy, że pomyślałeś o tym w ten sposób.
Nabijam się, bo poszukujesz marketowej hujozy w cenie dwulitrowej pepsi i jeszcze piszesz przy tym, że dzięki temu chcesz poznać zapachy xD. Nie. Dzięki temu nie poznasz zapachów, nie wyrobisz sobie opinii. To tak jakbyś kupował tanie wina po 5 złotych i powiedział, że jak już będziesz miał dość jaboli, to zaczniesz
Nie musisz p-----------ć połowy miesięcznej wypłaty by dobrze pachnieć, ale kupowanie jakiś g---o psikaczy które w dodatku są podróbkami nie jest dobrym pomysłem. Właściwie to już od 7 dych w góre można kupić przyzwoite perfumy. Zrozum podróbki to najgorszy pomysł początkujących! Jeśli chcesz kupić zapach w cenie pizzy to tego nie rób, bo to bezsens i uzyskasz efekt odwrotny od zamierzonego. A jeżeli naprawdę
Sam sobie wyrobie zdanie na ten temat, jak je porównań z oryginałami.
Uważam, że powyższy przykład z jabolami jest bardzo dobry. Przychodzisz na forum winiarzy i pytasz jakie tanie wina z wiejskiego sklepu do pięciu złotych możesz sobie kupić, bo chcesz sobie wyrobić smak zanim kupisz normalne wino za kilkadziesiąt złotych dajny na to. Czego się spodziewasz?
Jeśli piszesz o podróbkach, to nie taguj tego #
Ubrania też kupujesz podrabiane od cygana na bazarku? Masz telefon podrabianejgo Ejpl dla hype'u?
Jeździsz Marsedesem który wykonany jest gorzej niż trabant, ale chcesz żeby ludzie myśleli, że ciebie na niego stać?
Na łapie masz złoty zegarek wzorowany na rolexa który gdy poruszysz ręką od razu coś w nim lata?
Kupowanie podrób gdy w okół za te same pieniądzę możesz kupić lepsze zapachy nie ma sensu.
@JohnDoe01: A ciebie co tak boli? Będę się psikać czym chcę a opinię czy warto czy nie sam sobie wyrobię, co ci do tego?
Komentarz usunięty przez autora
Zadałeś pytanie w internecie i się dziwisz, że wyrażam swoją opinię?
Jeśli zależy ci na tanich zapachach to zajrzyj do poradnika w belce tagu bądź na tag #perfumybiedaka, a nie zaśmiecasz tag pytaniem które przewinęło się tu już setki razy
W poradniku w belce nie ma nic o perfumach poniżej 100 zł, tagu perfumydlabiedaka nie znałem, dzięki temu, że zapytałem już go znam a to czy kupowanie podrób ma sens czy nie ocenię sobie sam, zresztą nie o to było pytanie, więc to ty zaśmiecasz mój wpis.
Jak cie tak to boli i
Komentarz usunięty przez autora