Aktywne Wpisy
kinkykylie +697
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
WielkiNos +98
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
Nigdy nie piłem, pyszne
#przegryw #keto #wygramzketo
Pro tip- bez brokuła pewnie byłoby jeszcze lepsze
Edit: nie moglem edytować postu. Dowaliłem jeszcze 73g awokado!
@ElCiesiel: ale szanuj stare kubki, mi się kojarzy z wakacjami na wsi 20 lat temu xD
Makro jest git. Węgle pod korek, ale ich źródła są OK. Ważysz koło setki, więc białko masz coś koło 8.5g/kg masy ciała, a to bardzo w porządku (chociaż przy redukcji powinno się chyba liczyć chudą masę ciała, czyli bez tłuszczu, ale bez przesady). Energia z tłuszczu coś koło 74% więc też git.
Odnośnie samych produktów, to popatrz krytycznie na skład szprotów,
Szprota już wziąłem, ale później poczytałem o sardynkach w PRZECIERZE pomidorowym. Nie znalazłem, już sklep rybny ogarnąłem z polecenia i będą jedzone sardynki, śledziu oraz makrela wędzona. Widziałem skład, ale nie sądziłem, że przy reszcie tak szkoda będzie mi tylu węgli w tym gównie..
Co do ogórasków, zrobiłem kilka słoików konserwowych i z 10 kg kiszonych.
Muszę różową namówić na konserwowe i soki z pigdy, a sam wpierdzielić kiszone.
@Koniec_przegrywania: można
w 50g czystego mielonego mięsa ciężko by było znaleźć 5g węgli, więc z czegoś one tam muszą być. Ja do mielonych dodaje tylko jajko, przyprawy i odrobinę babki jajowatej. Ładnie się skleja i dobrze smaży.
pierwszy raz na takim przepisie pojechałem. Kleiły się pięknie po wyrobieniu, smażyły też bardzo dobrze.
Może już nie wyglądają jak rasowe mielone- wiadomo czemu, ale dalej pyszne.