Są tu jacyś akcjonariusze (byli lub obecni) Enter Air'a? Osobiście wziąłem go na krótki termin jak odbijał w listopadzie i byłem zadowolony z tej inwestycji. Orientuje się ktoś jak obecna sytuacja na rynku lotniczym, brexit, obostrzenia covidowe itp. wpływają na ten biznes? #gielda
@poznaniak porównaj sobie do innych spółek lotniczych na rynku europejskim i światowym. Enter balon moim zdaniem. Rośnie ale nie ma pod co, to przewoźnik czarterowy, wakacyjny.
@poznaniak: Nieee, mi akurat zgubili bagaż XDD Ale samolot, którym leciałem był w takim stanie, że aż zatęskniłem ze Ryanairem i Wizzairem. Nie myślałem, że kiedyś do tego dojdzie
@poznaniak: I jak tam Wielkopolaninie? Zbyłeś już akcje? Ja się próbuje ustawić pod 39,80 bo widzę że się 40 nie da przebić coś a wyczuwam srogi spadek niebawem
@maniok: Jeśli dobrze pamiętam, sprzedałem jakiś miesiąc temu za 35 PLN (kupione w listopadzie przy kursie na poziomie 25 PLN). Tak jak pisałem, niezła inwestycja wg mnie, ale teraz już odpuściłem dalsze wkładanie kasy w Entera.
#gielda