Kupiłem dziś 10 akcji tego Pana, od niedawna najbogatszego człowieka na świecie. Dołożyłem się do jego fortuny. Ciekawe czy on również dołoży się do mojej. Cena jednej akcji to 800$, taką mi się dziś udało złapać więc inwestycja na dziś to 8000$ czyli 29 440 zł.
Jeśli chcesz się dowiedzieć ile zarobię bądź stracę w ciągu tygodnia zaplusuj ten wpis, wszystkich którzy zostawią plusa zawołam równo za tydzień i przedstawię wyniki. Jeśli oczywiście nie zejdę ze stresu.( ͡°͜ʖ͡°)
ok ekspercie poczekaj z wejściem na giełdę jak osiągniemy ATH, zajebista strategia.
@proszebardzo2: Nie czekam, inwestuje za granica od GPW trzymam sie z daleka. Pozdro i słuchaj dalej Alberta on ta hosse pokoleniowa obiecuje juz od 2009 takze troche jeszcze poczekasz.
@mateusz-zahorski: trochę tak jak z btc. Wydaje mi się że jak już mówią że bańka pęknie to znaczy że jeszcze trochę spokojnie można trzymać zanim pęknie. Ale nie z długo bo w końcu pęknie ( ͡°͜ʖ͡°) powodzenia!
@mateusz-zahorski: tak i tylko tam zamierzam. Rozważam tylko czy się rozliczać czy wykręcić srogi wałek skarbowy, ale przy tym tempie rośnięcia Tesli za rok chyba będę musiała jakoś wyprać zakup mieszkania hehe (⌐͡■͜ʖ͡■) A od nieujawnionych dochodów podatek 75%...
Kupiłem dziś 10 akcji tego Pana, od niedawna najbogatszego człowieka na świecie. Dołożyłem się do jego fortuny. Ciekawe czy on również dołoży się do mojej. Cena jednej akcji to 800$, taką mi się dziś udało złapać więc inwestycja na dziś to 8000$ czyli 29 440 zł.
Jeśli chcesz się dowiedzieć ile zarobię bądź stracę w ciągu tygodnia zaplusuj ten wpis, wszystkich którzy zostawią plusa zawołam równo za tydzień i przedstawię wyniki.
Jeśli oczywiście nie zejdę ze stresu.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@proszebardzo2: Nie czekam, inwestuje za granica od GPW trzymam sie z daleka. Pozdro i słuchaj dalej Alberta on ta hosse pokoleniowa obiecuje juz od 2009 takze troche jeszcze poczekasz.
A od nieujawnionych dochodów podatek 75%...
Komentarz usunięty przez autora