To naprawdę koniec tego kraju Jak europa może na tym zyskać i Polska Chiny teraz zaczną kolonizować azję, hong kong, tajwan to początek, dalej pewnie zajmowanie następnych wysp japońskich i coraz większe wpływy w australii. Powiedzcie jak do tego doszło, jak ameryka się stoczyła i jak pozwoliła chinom na takie działanie ( i jak chiny wzrosły ). Wiem, że żydzi ale chciałbym znać szczegółowy proces. I co nato #neuropa i #4konserwy #usa #chiny #geopolityka #polityka #neuropa #4konserwy
Chiny teraz zaczną kolonizować azję, hong kong, tajwan to początek, dalej pewnie zajmowanie następnych wysp japońskich i coraz większe wpływy w australii.
@twojastaratopredator12: A na samym końcu mars używając radzieckich silników lotniczych z lat 60 w myśliwcach 14. generacji ( ͡°͜ʖ͡°)
@Karbon315: ja się nie znam, więc jeśli masz coś ciekawego do powodzenia to powiedź, a nie wywyższaj się @bisu: opowiadaj, plus co z polską w takim razie no i co wielką brytaniaą
@twojastaratopredator12: mogę powiedzieć tylko tyle, że Niemcy są poważnym krajem. Wielokrotnie puszczali balony próbne i tylko czekają aż USA zajmie się sobą. Jeszcze lepiej jak zlikwidują bazy amerykańskie w Niemczech. Wtedy Niemcy otrzymają pełną kontrolę nad sytuacją i będą robić co chcą w Europie.
@twojastaratopredator12: Niemożliwe, że chiny zajmą Tajwan bo jakby zajęli to widmo wojny USA + cała Azja vs jedne biedne chiny z może pakistanem jest bliskie a jakby się posunęli do zajęcia wysp Japońskich to już w ogóle stuprocentowa wojna, poza tym samo zajęcie Tajwanu to dla USA byłoby za dużo ponieważ reszta Azji zobaczyłaby, że nie mogą polegac na USA i szukaliby jakieś pokoju z chinami, choc każde państwo w
@Czcigodny_pOOtas: Tajwan to wyspa która ma ogromne znaczenie strategiczne na Pacyfiku, bo Amerykanom daje krótką drogę do ataku na chiny a chinolom otwiera drogę na Pacyfik, a Naddniestrze to g---o państwo bez znaczenia strategicznego leżące koło Rumunii i Mołdawii a Górski Karabach to tak samo zero znaczenia strategicznego na Kaukazie.
Jak europa może na tym zyskać i Polska
Chiny teraz zaczną kolonizować azję, hong kong, tajwan to początek, dalej pewnie zajmowanie następnych wysp japońskich i coraz większe wpływy w australii. Powiedzcie jak do tego doszło, jak ameryka się stoczyła i jak pozwoliła chinom na takie działanie ( i jak chiny wzrosły ). Wiem, że żydzi ale chciałbym znać szczegółowy proces.
I co nato #neuropa i #4konserwy
#usa #chiny #geopolityka #polityka #neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
@twojastaratopredator12: jak Niemcy odzyskają pełną kontrole to może być ciekawie.
@twojastaratopredator12: A na samym końcu mars używając radzieckich silników lotniczych z lat 60 w myśliwcach 14. generacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://bigthink.com/politics-current-affairs/yuri-bezmenov?rebelltitem=1#rebelltitem1
@bisu: opowiadaj, plus co z polską w takim razie
no i co wielką brytaniaą
chiny czołują, niedługo rosja przestanie być im potrzebna
@twojastaratopredator12: mogę powiedzieć tylko tyle, że Niemcy są poważnym krajem. Wielokrotnie puszczali balony próbne i tylko czekają aż USA zajmie się sobą. Jeszcze lepiej jak zlikwidują bazy amerykańskie w Niemczech.
Wtedy Niemcy otrzymają pełną kontrolę nad sytuacją i będą robić co chcą w Europie.
źródło: comment_1610010325IxsByzjpj3mh2tigqxWcgg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora