Aktywne Wpisy
J____-__S +193
Moja psinka musiała zostać dziś uśpiona, dajcie parę plusów na pocieszenie, nie sądziłem że będę tak płakał
#zalesie #zebroplusy #psy
#zalesie #zebroplusy #psy
marcelus +12
W dupie mam co sobie baby z gębą robią, ale ona była taka ładna. Od pierwszego odcinka nie mogłem się na nią napatrzeć. Strasznie szkoda. Mam nadzieję, że sobie daje radę.
#theboys
#theboys
Jak nastawienie?
Jaką aktywnością się wspomagacie? Pochwalcie się.
A może nie macie pomysłu?
U mnie m.in. orbitrek co drugi dzień. Aktualnie sesje po 30min. Niestety uraz kolana daje o sobie znać. Na szczęście po rehabilitacji jest nieco lepiej, bo rok temu na poziomie 7 nawet 10min nie mogłem przetrwać. Teraz próbuję bez szarżowania.
Kiedyś bawiłem się w rowerek, ale taniocha szybko zaczęła się psuć, ale przede wszystkim ciężko jest dobrać model z odpowiednim siodłem. A jak siodło jest złe, to trening może być mordęgą.
#zagrubo2021 #chudnijzwykopem #odchudzanie
Zasłużyłeś na posiłek regeneracyjny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz, częstuj się.
#!$%@? dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-bieżnia, gumy i spacerki.
Biegam mega powoli - tak na dobrą sprawę minimalnie szybciej niż jakbym szedł (robię to z pulsometrem żeby trzymać odpowiednie dla mnie tętno). Liczę, że wszystko będzie dobrze :)
Dla różowych w szczególności to zły wybór bo robi też masakrę z mięśniami dna miednicy.
jakieś źródło tych rewelacji? Bo w badań z udziałem właśnie otyłych kobiet, nic podobnego nie stwierdzono
https://www.researchgate.net/publication/305497944_Effects_of_a_mini-trampoline_rebounding_exercise_program_on_functional_parameters_body_composition_and_quality_of_life_in_overweight_women
W sensie, wzmacnia je?
Bardziej jednak ufam fizjoterapeutom uroginekologicznym niż randomowemu badaniu na grupie osiemnastu kobiet
ale to może wrzuciłabyś jakieś dane na potwierdzenie tego? bo jedyne informacje z jakimi się spotkałem, to problemy u profesjonalnych gimnastyczek ćwiczących wyczynowo na trampolinach. Ale to jak sugerować problemy dotykające maratończyków komuś, kto planuje przebieżki po parku. Ale #!$%@?ąc, nie robiłem riserczu kupując trampoliną pod kontem wpływu na kobiece ciało, więc jeśli ktoś