Aktywne Wpisy
Agatk +56
matwes +74
HAHAH PAMIĘTACIE JAK ŚPIEWALIŚMY "WYGNAMY ZŁO WYGNAMY W PIŹDZIEC" BO PEŁO PRZEJMIE WŁADZĘ
Otóż no fajnie to przejęcie wygląda:
- fabryka Intela - w dupę
- elektrownia atomowa - odłożona, czyli w dupę
- cepeka - w piździec
- terminal kontenerowy w świnioujściu - prawdopodobnie w piździec bo muszą helmuty audycik strzelić
- kij wie czy w ogóle zobaczymy sprzynt wojskowy z Korei
za to bynajmniej lgiebetom poparcie dali no i będzie
Otóż no fajnie to przejęcie wygląda:
- fabryka Intela - w dupę
- elektrownia atomowa - odłożona, czyli w dupę
- cepeka - w piździec
- terminal kontenerowy w świnioujściu - prawdopodobnie w piździec bo muszą helmuty audycik strzelić
- kij wie czy w ogóle zobaczymy sprzynt wojskowy z Korei
za to bynajmniej lgiebetom poparcie dali no i będzie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Cieszyłem się że wziął to amazon bo mają nieograniczony budżet w zasadzie. Więc pokażą wszystko tak jak żaden inny serial tego jeszcze nie zrobił... na miarę rewolucji coś na miarę BSG chociażby gdzie jak na 2004r to efekty do dzisiaj robią wrażenie i są dobre w 2021r.
W każdym razie pokusiłem się o przeczytanie streszczenia książek... ah czasy
wiec, ja po
@r5678: nikt w 100% nie wie czy serial zaraz nie powróci, czy to w formie spinoffa czy też po prostu kontynuacji: https://www.polygon.com/2020/12/10/22167489/the-expanse-season-6-canceled-or-season-7-beyond-plans
Z kilkoma serialami to producent co parę lat mówią, będzie kontynuuacja, będzie kontynuuacja mamy takie plany bla bla bla i tak już ponad 11 lat mija xd.
Zobaczymy jak to będzie. Liczę, że będą realizować go dalej - dużo ludzi pisze, że po 6. tomie jest coraz lepiej.
Bezos po prostu jest fanem serialu a i