Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@wesolytypekzchinskiejbajki: Też uważam, że początkowa radość z przejęcia przez Amazon było nie trafiona...

Cieszyłem się że wziął to amazon bo mają nieograniczony budżet w zasadzie. Więc pokażą wszystko tak jak żaden inny serial tego jeszcze nie zrobił... na miarę rewolucji coś na miarę BSG chociażby gdzie jak na 2004r to efekty do dzisiaj robią wrażenie i są dobre w 2021r.

W każdym razie pokusiłem się o przeczytanie streszczenia książek... ah czasy
@r5678: rozumiem, ja mam wlasnie zarzut ze odkad przejal to lysy to nawet jedyny odcinek z potencjalem czyli s05e04 gaugamela nie dorownal rozmachem i epickoscia topowym odcinkom z 3 sezonu ktore zrobila jakas kablowka, bo co to niby byl za atak na ziemie, jakis murzyn w afryce byl pokazany i zalewane miasto w ameryce, straszna nedza, na dodatek watek tej calej nagaty i jej synka strasznie mnie odrzuca.

wiec, ja po
@Nacho_Libre: XD, najlepszy serial jaki powstał jak dla mnie.I nawet nic do niego nie podchodzi. Ilość wątków, bohaterowie z krwi i kości, nikt nie jest dobry ani zły, ludzie sa prawdziwi, ciekawe wątki. Jest po prostu prawdziwy. Finał aby #!$%@?, jak w większości seriali... Breaking Bad jedynie, ale to nie sf miał dobry finał bez zawodu.
@Poroniec: Nie kupuje tego typu rzeczy. Seriale katuje od ponad 15 lat i praktycznie nigdy nie zdarza się żeby coś zostało podjęte i była kontynuacja. Samo to, że łykną to amazon to jakaś anomalia.
Z kilkoma serialami to producent co parę lat mówią, będzie kontynuuacja, będzie kontynuuacja mamy takie plany bla bla bla i tak już ponad 11 lat mija xd.
@r5678: ja każdy komunikat od osób kreatywnych biorę z przymrużeniem oka, bo na końcu i tak decyduje Excel. Ale z tego co czytałem, pauza po 6. sezonie ma uzasadnienie w historii z książek...

Zobaczymy jak to będzie. Liczę, że będą realizować go dalej - dużo ludzi pisze, że po 6. tomie jest coraz lepiej.

Samo to, że łykną to amazon to jakaś anomalia.

Bezos po prostu jest fanem serialu a i
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@r5678: ja każdy komunikat od osób kreatywnych biorę z przymrużeniem oka, bo na końcu i tak decyduje Excel. Ale z tego co czytałem, pauza po 6. sezonie ma uzasadnienie w historii z książek...

[]

Zobaczymy jak to będzie. Liczę, że będą realizować go dalej - dużo ludzi pisze, że po 6. tomie jest coraz lepiej.

Samo to, że łykną to amazon to jakaś anomalia.

Bezos po prostu jest fanem serialu a