Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@eternit_nie_wybacza kurczę tak zrobię.. faktycznie, zapomniałem o tym temacie.. Osobiście nie lubię shopera, słabo modyfikowalny pod SEO. A sam też pozycjonuje więc jak robię całość czyli branding, sklep i SEO to wolę nie strzelać sobie w stopę ;)
  • Odpowiedz
@e_bob: pozycjonouje sam shopera i spokojnie mi to idzie dobrze xd robilem tez WP wczesniej i jakis ogromnych roznic nie widze w wynikach, pamietaj ze sklepy to czesto kampanie tez jednak
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@eternit_nie_wybacza dopóki nie musisz zrobić nic skomplikowanego to spoko. Mam przesiadki z shopera na wp i jakoś lepiej to idzie. Dużo czynników na to wpływa, jak jest duża konkurencja to naprawdę szczegóły się liczą.
  • Odpowiedz
@e_bob: przejscie na inna platforme musialoby miec jakis sens glebszy, samo pozycjonowanie moim zdaniem w tej branzy dziala ok na shoperze. w top 10 masz ikea, jysk i potem juz sklepy ktore stoja na shoper
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Phoryn hej, napisz proszę mejla co chciałbyś wiedzieć.. bo tego jest taki ogrom, że ciężko zrobić sztywny cennik. Myślisz, że powinien być na stronie?
  • Odpowiedz
@e_bob: Niekoniecznie, sam zrobiłem kilka stron, (teraz już tylko kończę jedną większą aplikację i nie będę się więcej tym zajmował) i zastanawia mnie po prostu ile bierzesz za wykonanie np. prostej strony wizytówki z pozycjonowaniem tylko na start.
  • Odpowiedz