Aktywne Wpisy
JaZestarym +102
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
#mechanikasamochodowa #samochody #volvo
@Kononienko: Kiedyś miałem znajomą, która marudziła ciągle, że te chłopy to głupie są. Wszyscy ją zostawiają, a ona taka fajna przecież jest.
No to jej wytłumaczyłem, że gdyby jeden chłop ją zostawił mówiąc jej, że jest głupią pindą to ok... Jego strata.
Przy drugim to zacząłbym się zastanawiać o
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co do Tychów, to zawsze możesz podjechać do Garażowe Hobby, On specjalizuje się w BMW. Ma pojęcie również o mechanice i nie powinieneś mieć problemów.
Ale miałem szczęście bo wracałem od rodziny i stało się to dopiero na parkingu.
Od tego momentu robię gdzie indziej i do tej pory jestem mega zadowolony