Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1455
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +473
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#pokazauto #motoryzacja #volvo
Przecież ten b5244s to był wół roboczy a nie demon prędkości. Katalogowo przyspiesza koło 9.5 sek do setki - po 20 latach będzie dobrze jak zmieści się w 10 sek.
2.3t z eRki to by mogło być ciekawe
@bigos555: nie chodzi super cicho, a jak dam miodu to odzywa się bardzo stanowczo. Na jałowym z zewnątrz rzeczywiście jest lekki klekot ale z dieslem bym raczej nie pomylił. Wibracji brak.
@rozjuszony_przecinek: niestety nie, ostatni został dla ciebie, kupiłeś już?
@MZ23: ta gałka w momencie zamawiania wydała mi się tandetna ale robi wrażenie na KAŻDYM kto usiądzie i ją zobaczy. Aż byłem zaskoczony
@Thexil: Miras to jest miękka hybryda czyli ten elektryk to taka popierdółka raczej, tego nawet się nie ładuje z zewnątrz.
@alvaro1989: około 1000km ale tak jak pisałem wyżej to jest służbówka więc nie chucham jak na swoje (też nie katuję żeby nie było).