Wpis z mikrobloga

k---a spidersweb xD

@golagolagola: jeszcze do tego "Jakub Biel, Head of Marketing w Green Cell." słynny swego czasu na wykopie pan od marketingu płyt gazowych solgazu co pisał po forach że poleca te płyty bo szybko kaszkę dla dzieci grzeją xD
  • Odpowiedz
@Jankez: W sumie jechałem po Apple, bo jutro 3 raz leci ten MacBook z M1 na serwis (wymiana płyty głównej) a tu się okazuje że to wina jakiegoś beznadziejnego huba. Nie mam dosłownie Green Cella ale obudowa, układ złącz itd jest ten sam. Jedyne czym się różni to logo na obudowie
  • Odpowiedz
@Jankez: Właśnie nie wiem czy pisać tez do sprzedawcy o zwrot pieniędzy za ten hub, bo jednak nikt nie jest na 100% pewien czego to jest wina. Z jednej strony jak mi wymienią Maca na nowy to mogę go ładować przez port, ale z drugiej nieużywanie huba to tez nie jest rozwiązanie
  • Odpowiedz
@Jankez: Najgorsze znowu jest to, że teraz będą chcieli wymienić cały komputer, a aktualnie nie ma ich w Polsce i mają być dostępne za jakieś 2 tygodnie. Aktualnie poużywałem tego komputera z 4 dni odkąd go kupiłem czyli od jakiegoś 20 listopada XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@CruzeN ucz się na błędach i przy nowym komputerze nie ładuj z huba ;) aż do łatki oprogramowania. Bo z tego co się zdążyłem zorientować to nie ma problemu z normalnym użytkowaniem takich hubów nie ładując maka przez nie
  • Odpowiedz
@Jankez: Najważniejsze czego się nauczyłem to nie kupować najnowszej technologii w fazie beta testów, bo tak samo monitor 21:9 służy jako ozdoba przez brak skalowania xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@CruzeN XD dlatego ja kupuje z lekkim opóźnieniem, czekam na mojego pro, bo ma być na koniec stycznia. Co do technologii, jeszcze w grudniu chciałem kupić jakiegoś ultrabooka na windzie typu matebook, ale po przestudiowaniu wszystkiego o czipie M1 srogo się napaliłem i tak skończyło się na konfigu za 7k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz