Aktywne Wpisy

Voltee +722
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0

1. «epidemia obejmująca swym zasięgiem bardzo duże obszary»
Czy mam dodawać jeszcze informacje co to epidemia? Niestety ale tego, że na świecie jest aktualnie pandemia nie da się obalić. Co innego dyskusja nad ograniczeniami i zagrożeniem z tego wynikającymi.
Pandemia (gr. pan „wszyscy”, demos „lud”) – nazwa epidemii o szczególnie dużych rozmiarach, na dużym obszarze, obejmującej kraje, a nawet kontynenty[1].
I nie to, że uważam, że polityka naszego rządu czy innych w europie i wielu na świecie wobec tej pandemii ma sens i że nie zrobiono przesadnych, zbyt kosztownych ograniczeń ale jednak nie znaczy to, że nie ma pandemii albo, że to zwykła grypa