Aktywne Wpisy
heksengerg +360
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
Pasterz30 +85
Huop co se prądnice wydrukował i ładowarkę zlutował. A Wy co, nadal płacicie za prąd? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę się z tym bujałem ale (glosem grubasa Walaszka) - warto było.
Projekt całkowicie mój, pierwszy jaki robiłem na drukarce, nie korzystałem z żadnych gotowych elementów 3D. Oryginalnie miała to być prądnica do wiatraka ale to wymaga zupełnie innej konstrukcji - teraz już to wiem. Po czasie kilka rzeczy zrobiłbym też inaczej ale to miało być głównie w celach edukacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżeli chodzi o wydajność to lajtowo ładuje telefon, do 8-10V przy niezbyt dużych obrotach wyciągam (szybciej nie chcę
Projekt całkowicie mój, pierwszy jaki robiłem na drukarce, nie korzystałem z żadnych gotowych elementów 3D. Oryginalnie miała to być prądnica do wiatraka ale to wymaga zupełnie innej konstrukcji - teraz już to wiem. Po czasie kilka rzeczy zrobiłbym też inaczej ale to miało być głównie w celach edukacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżeli chodzi o wydajność to lajtowo ładuje telefon, do 8-10V przy niezbyt dużych obrotach wyciągam (szybciej nie chcę
Hej! Dziś zapraszam Was i proszę o wykopanie przepisu na proste Lasagne z kurczakiem w sosie miodowo-cebulkowym z mozzarellą i serem cheddar
Jak zawsze w powiązanych przepis w wersji pisanej. Wszystkie składniki łatwo dostępne, a w filmie znajdziecie dwa warianty sosów. Jeden robiony odp odstaw, a drugi z wykorzystaniem pasty z pomysłem na od Winiary (to film, który zrobiłem na zlecenie firmy Winiary).
Myślę, że z okazji nowego roku pora powrócić do wspaniałej tradycji głosowania na kolejny przepis :D Teraz mam kuchnię więc mogę już działać :D
Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku!
MG78
Co chciałbyś zobaczyć w kolejnym odcinku?
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...