Aktywne Wpisy
xtsdmod +209
Niech mi ktoś wytłumaczy co trzeba mieć w głowie, żeby popierać Konfederację
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
xXxPu55ySl4y3RXxX +112
Czy wasze dziewczyny też każą wam kończyć po seksie do sedesu?
Moja dziewczyna za każdym razem mi mówi żeby skończył do sedesu, żebym jej "tu nie brudził". Było tak od zawsze i myślałem że to jest normalne i że każdy tak ma. Dopiero na wyjeździe integracyjnym zapytałem się kumpli czy ich nie męczy że muszą po stosunku iść do łazienki i spuszczać się do sedesu.
Od tamtej pory mam w pracy ksywę
Moja dziewczyna za każdym razem mi mówi żeby skończył do sedesu, żebym jej "tu nie brudził". Było tak od zawsze i myślałem że to jest normalne i że każdy tak ma. Dopiero na wyjeździe integracyjnym zapytałem się kumpli czy ich nie męczy że muszą po stosunku iść do łazienki i spuszczać się do sedesu.
Od tamtej pory mam w pracy ksywę
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hej! Dziś zapraszam Was i proszę o wykopanie przepisu na proste Lasagne z kurczakiem w sosie miodowo-cebulkowym z mozzarellą i serem cheddar
Jak zawsze w powiązanych przepis w wersji pisanej. Wszystkie składniki łatwo dostępne, a w filmie znajdziecie dwa warianty sosów. Jeden robiony odp odstaw, a drugi z wykorzystaniem pasty z pomysłem na od Winiary (to film, który zrobiłem na zlecenie firmy Winiary).
Myślę, że z okazji nowego roku pora powrócić do wspaniałej tradycji głosowania na kolejny przepis :D Teraz mam kuchnię więc mogę już działać :D
Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku!
MG78
Co chciałbyś zobaczyć w kolejnym odcinku?
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...