@kawa_z_kota: @niezly_kokos: Na 2 porcje: 329g mąki - w moim przypadku Caputo Pizzeria woda: 209g drożdże: 0.19g sól: 10g Wyrabiamy i zostawiamy w temperaturze otoczenia na 8 godzin formujemy kulki i zostawiamy na godzinę wsadzamy do lodowki w szczelnym pojemniku na 32 godziny wyjmujemy i zostawiamy w temperaturze otoczenia na 3 godziny i pieczemy Składniki jakie kto chce ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆
W Japonii ludzie z tatuażami są wypraszani z restauracji, siłowni i innych miejsc publicznych. Tatuaże nie są tam mile widziane. Dla Japończyków to redflag i powód do traktowania takich ludzi z dystansem.
Komentarz usunięty przez autora
329g mąki - w moim przypadku Caputo Pizzeria
woda: 209g
drożdże: 0.19g
sól: 10g
Wyrabiamy i zostawiamy w temperaturze otoczenia na 8 godzin
formujemy kulki i zostawiamy na godzinę
wsadzamy do lodowki w szczelnym pojemniku na 32 godziny
wyjmujemy i zostawiamy w temperaturze otoczenia na 3 godziny i pieczemy
Składniki jakie kto chce ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆